Kanal 7'den yeni bir serüven: "Kara Sevdam" bomba gibi geliyor...

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir serüven başlıyor. Yayınlandığı dönemde insanların kalbine taht kuran ve zengin kız ile fakir erkeğin aşkını anlatan Meri Aashiqui Tum Se Hi, ‘Kara Sevdam’ adıyla Kanal 7 izleyicilerinin karşısına çıkıyor.

Kanal 7 ekranlarının yeni dizisi Kara Sevdam, aşkın gurur karşısındaki gücünü gün yüzüne çıkarmaya geliyor. Başrollerini Radhika Madan ve Shakti Arora’nın üstlendiği Kara Sevdam, zengin kız İshaani’ye gönlünü kaptıran fakir delikanlı Ranvir’in umutsuz aşkını ekrana taşıyacak. Aşkın herhangi bir engel tanımadığını anlatan Kara Sevdam 19 Kasım’dan itibaren hafta içi 15:30, hafta sonu saat 16.00’da Kanal 7’de izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor...

Kara Sevdam dizi

Kara Sevdam dizi

KARA SEVDAM DİZİ KONUSU

Ranvir’in babası, Ishaani'nin üvey babası Harshad Parekh'in yanında şoför olarak işe girer. Ishaani ve Ranvir, çocukluklarında oluşan arkadaşlıklarını ilerleyen zamanlara taşır. İkisi birlikte büyürken bir gün Ranvir, Ishaani'ya aşık oduğunu fark eder. Ancak babasının Parekh’in şoförü olması genç delikanlının aşkını kalbine gömmesine sebep olur. Ishaani’nin yalnızca en iyi arkadaşı olarak kalan Ranvir, her gün acı çeker. Ranvir’e çok güvenen Harshad ise üvey kızı, Ishaani’nin evlenmesi için uygun birini bulma görevini ona verir. Sevdiği kızı kendi eliyle evlendirme görevini üstlenen Ranvir ne yapacak? İshaani yıllardır arkadaşı olarak gördüğü Ranvir’in gerçek duygularını öğrenecek mi? Harshad bu aşk ortaya çıktığında ne tepki verecek? Hepsi ve daha fazlası Kara Sevdam ile ekrandaki yerini alacak.

KARA SEVDAM TANITIM VİDEOSU:

Usta tiyatro oyuncusu Nejat Uygur ölüm yıldönümünde anılıyor

İLİŞKİLİ HABER

Usta tiyatro oyuncusu Nejat Uygur ölüm yıldönümünde anılıyor

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0