Ben Bu Cihana Sığmazsam'da üst üste ani ayrılık kararı! Yeni bir dizi mi başlıyor?

Son dönemlerin reyting rekortmeni dizisi 'Ben Bu Cihana Sığmazsam'da ani ayrılık kararı hayranları şoke etti. Dizinin yönetmeni Onur Tan'ın vedası en az "Ben Bu Cihana Sığmazsam" dizisi kadar iddialı bir projeye adım attığı iddialarını güçlendirdi.

ATV ekranlarının fenomen dizisi "Ben Bu Cihana Sığmazsam", güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çeken hikayesiyle dizi severlerden büyük beğeni topluyor. Oktay Kaynarca'nın arkadaşları Onur Tan ve Seyfi Şahin ile birlikte kurdukları "Güzel Adamlar" isimli şirketinin ilk dizisi olan 'Ben Bu Cihana Sığmazsam'da dengeleri değiştirecek bir gelişme yaşandı. 

Oktay Kaynarca

Oktay Kaynarca

Dizinin yönetmen koltuğunda oturan Onur Tan, ani bir ayrılık kararıyla herkesi şaşırttı. Daha önce yapılan plana göre ünlü yönetmen dizi başarılı olduğu takdirde görevini başka birine devredecekti. Mustafa Şevki Doğan'ın yeni yönetmen olmasıyla Onur Tan'ın yeni bir projeye başlayıp başlamayacağı merak konusu haline geldi. Güzel Adamlar şirketinin ortaklarından Onur Tan'ın "Ben Bu Cihana Sığmazsam" kadar başarılı bir projeyle geri dönmesi bekleniyor. 

Oktay Kaynarca ve Onur Tan

Oktay Kaynarca ve Onur Tan

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Alişan'dan kızı Eliz'le eğlenceli video!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Vcd 1 yıl önce

Artık hep aynı senaryolardan millet bıktı, diziler yayına girmeden bile fragmanlardan konuyo anlıyoruz,Zaten herkesin kafasından duman çıkıyo saçma sapan diziler yayınlamayın

cahit bayar 1 yıl önce

herkese selam ya daha nalamadılarmı.türkiye mafya dizisi izlemeyi seviyor bu yapımcılar daha neyin peşindeler haksızmıyım.mesela ben her haber okuduğumda mafya dizisi varmı yokmu gözüm direk o haberi arıyor.sizde varmı bilmiyorum ama bu gerçek ne zamn bi mafya dizisi çıksa türkiyede en çok izlenen diizi oluyor bilmiyorum ben yapımcı olsam şimdi kafamdan bi sürü senaryo çıkarırım baksanıza saçma sapan diziler çekmeyi bırakın artık oyuncularda inanıyorum bundan rahatsızdırlar.oktay kaynarcayada iki lafım olacak abicim sana mafya babası yakışıyor istemesende sen bizim kalbimizde herzamam babasın kabulen artık.

The 10th Villager 1 yıl önce

sığmazam...

Toplam 1 beğeni

berat 1 yıl önce

bu diziyi hiç beğenmedim.neyin rekorunu kırmışlar

Toplam 1 beğeni