Burçin Terzioğlu'ndan korkutan haber! Evde ayağını...

Ekranların sevilen oyuncusu Burçin Terzioğlu geçtiğimiz günlerde talihsiz bir kaza atlattı. Evinin merdiveninde düşen Terzioğlu hayranlarını korkuttu. Ayağında kırık olan Terzioğlu'nun son durumu nasıl? İşte detaylar...

Yer aldığı birçok yapımda adından sıklıkla bahsettirmeyi başaran güzel oyuncu Burçin Terzioğlu geçtiğimiz günlerde talihsiz bir olay yaşayarak hayranlarını korkuttu. Bir süredir birlikte olduğu spor eğitmeni Umut Duygu'dan evlilik teklifi alan oyuncunun, geçtiğimiz hafta evinin merdiveninden düştüğü öğrenildi.

Burçin Terzioğlu

Burçin Terzioğlu

AYAĞINDA ATELLE DAVETE KATILDI

Özellikle yer aldığı Poyraz Karayel adlı dizideki Ayşegül karakteriyle büyük hayran kitlesine oluşan Burçin Terzioğlu, İstinyePark'ta düzenlenen, tanıtım yüzü olduğu markanın paneline katıldı. Evinin merdiveninden düşen ve ayak parmağı kırılan oyuncu ayağındaki atelle objektiflerin karşısına geçti.

Burçin Terzioğlu yüzü olduğu markanın panel davetinde

Burçin Terzioğlu yüzü olduğu markanın panel davetinde

Burçin Terzioğlu babası Yılmaz TerzioğluİLİŞKİLİ HABERBurçin Terzioğlu babası Yılmaz Terzioğlu'nu paylaştı! Babalı kızlı günden özel kare...

EVDE AYAĞINI KIRDI!

Bir hafta önce evde merdivende düştüğünü söyleyen Terzioğlu, "Üç hafta böyle dolaşacağım" açıklamasını yapan Burçin Terzioğlu, ayrıca, "Yakında sete başlayacağım. Her şey ayarlandı, yakında başlıyoruz" ifadelerini kullanarak ayağında küçük bir kırık olduğunu söyledi.

Burçin Terzioğlu

Burçin Terzioğlu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bergüzar Korel keyifli anlarını takipçileriyle paylaştı!

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0