Reza Zarrab ile Hadise'nin mesajlaşmaları gündeme bomba gibi düştü! Acun Ilıcalı detayı...

Uzun süredir magazin gündeminden düşmeyen Hadise, Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile anılmıştı. Reza Zarrab ve Hadise arasında yeni gelişmeler ortaya çıktı. İkilinin arasında ki mesajlaşma dava dosyasında yer aldı. Acun Ilıcalı hakkındaki mesajlaşma detayı ise gündemi sarstı.

Ünlü şarkıcı Hadise'nin hakkında ortaya atılan iddiaya göre; Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zerrab ile birlikte olduğuna dair dedikodular ortaya atılmıştı. İddialara karşı yanıt veren Hadise, "Bugüne kadar hakkımda çıkan doğru ya da yanlış haberleri gerek ifade özgürlüğüne gerek basın özgürlüğüne önem verdiğim ve şöhretin getirdiği bir bedel olarak gördüğüm için sağduyu ile karşılamaya çaba gösterdim." şeklinde açıklamalara yer vermişti. Bu konular hakkında yasal işlem başlatacağını söyleyen Hadise, hakkında yeni iddialar gün yüzüne çıktı. 

hadise ve reza zerrab hakkında dedi kodular büyüyor acun ılıcalı da nasibini aldı

hadise ve reza zerrab hakkında dedi kodular büyüyor acun ılıcalı da nasibini aldı

"BENİ DE BİTİRDİN KENDİNİ DE"

Ünlü şarkıcının Reza Zerrab ile WhatsApp üzerinden mesajlaştığı gündeme gelmişti. O mesajlaşma iddiaları davada şöyle yer aldı: 

Dava dosyasına giren yazışmalarda Reza Zerrab’ın "Beni de bitirdin kendini de" diye sitem ettiği; Hadise'nin ise, "Seninle yaşadıklarımdan asla pişman değilim. Kaan’ı rahatlatmak için yaptım. Zan altında kaldım, mecburdum. Bana lütfen saldırma." dediği iddialar arasında yer aldı.

ebru gündeş rıza sarraf ve hadise arasındaki yeni iddialar gündeme bomba gibi düştü

ebru gündeş rıza sarraf ve hadise arasındaki yeni iddialar gündeme bomba gibi düştü

MESAJLARDAN ACUNDA NASİBİNİ ALDI

Mesajlaşmaların odağında Hadisenin dostu Acun Ilıcalı da o mesajlardan nasibini aldı. İkiliye ait olduğu sürülen mesajlaşmalarda Acun'un da adının şu şekilde geçtiği öne sürüldü: Reza Zerrab'ın Acun Ilıcalı'ya "Acun'un kalıbına tüküreyim" dediği Hadise'nin de bu mesaja yanıt olarak "Sorma" yanıtını dikkat çekti.

Acun Ilıcalı Reza zerrab

Acun Ilıcalı Reza zerrab

FOTOĞRAFLARDA DAVA DOSYASINDA

İkili arasında kayalıklarda el ele fotoğraflarının olduğu gündeme getirilmişti. Dava dosyasında Hadise’nin, "Resim de varmış." diyerek Reza Zerrab'ı uyardığı ve çiftin birlikte Amerika'da sahilde el ele yürürken çekildiği fotoğraf karesinin de dava dosyasında olduğu iddia edildi.

hadise ve rıza sarraf arasındaki mesajlaşma davası

hadise ve rıza sarraf arasındaki mesajlaşma davası

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Yasak Elma setine sürpriz ziyaret! "Orijinal kadro geldi..."

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

melek 1 yıl önce

Ne kadar kirli bi hayatınız var

İğrençsiniz 1 yıl önce

belli oldu midesi yokmuş, işkembesi varmış.

Hatun 1 yıl önce

Ne var yahu ikiside bekar. Ayrıca o adamı da ğunelin elinden alan ebru değil midi. Ne ekersen onu da biçersin .hadise candır

Toplam 2 beğeni