Tamer Karadağlı bomba projeyle ekranlara dönüyor! Ünlü oyuncudan ilk paylaşım

Usta oyuncu Tamer Karadağlı TRT dijital'de yayınlanacak olan yepyeni bomba bir projeyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Özel harekat polisini canlandırmaya hazırlanan Karadağlı, Serhat dizisinden bir fotoğraf paylaştı.

Çocuklar Duymasın dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan usta oyuncu Tamer Karadağlı son olarak Savaşçı dizisinde yer almıştı. Karadağlı, yeni dizisinin hazırlıklarına başladığı müjdesi geldi.

tamer karadağlı serhat dizisi

tamer karadağlı serhat dizisi

Usta oyuncu kendi yapım şirketi ATK’nın dizisinde rol alacak. Yapımcılığını da kendi üstlendiği 'Serhat' dizisinde Güneydoğu’dan İstanbul’a gelen bir özel harekat polisine hayat vereceği öğrenildi.

ÖZEL HAREKATÇİYİ CANLANDIRACAK!

Hem oyuncu hem de yapımcılığını üstlendiği Serhat dizisinin çekimleri başladı. TRT dijital'de yayınlanacak olan dizide tüm hazırlıklar yapıldı. Dizinin yönetmenliğini Bora Tekay üstlenirken dizinin konseptine Haluk Özenç ve Tamer Karadağlı beraber imza atıyor.

tamer karadağlı serhat dizisi

tamer karadağlı serhat dizisi

KARADAĞLI'DAN İLK PAYLAŞIM!

İşte Tamer Karadağlı'nın Serhat dizisinden yaptığı son paylaşımı

SERHAT DİZİSİNİN OYUNCULARI BELLİ OLDU

İlk sezonu 10 bölümden oluşan dizide Leyla rolüne hayat veren Nefise Karatay, Tamer Karadağlı’nın (Serhat) partnerini oynuyor.

Dizide Volkan Severcan, Demir Karahan, Muhammet Emre Kaya, Tutku Topaç, Haluk Özenç , Filiz Çelik , Mert Özbek, Burcu Karakaya , Pınar Tuncegil  ve Tamer Yiğit başlıca rolleri paylaşıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Halil İbrahim Ceyhan'ı ağlatan fotoğraf karesi! Gözyaşlarını tutamadı...

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Denizci 1 yıl önce

Helal olsun. Adamsın...

Vcd 1 yıl önce

Adamın dibi

Toplam 2 beğeni

halil 1 yıl önce

Yakışır

Toplam 2 beğeni