Müge Anlı eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile arasında geçen konuşmayı canlı yayında açıkladı!

Altın Kelebek'te en iyi kadın sunucu ve en iyi gündüz kuşağı programı ödüllerini alan Müge Anlı kısa süre önce evlendiği Şinasi Yüzbaşıoğlu ile arasında geçen diyaloğu anlattı.

Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu kısa süre önce gözlerden uzak bir şekild evlenmişti. Zaman zaman programında eşine dair sözler söyleyen Müge Anlı Altın Kelebek'te ödülleri topladı. 

Müge Anlı yayında duygularını ifade ederken "Ödülü aldığımı duyunca bir araştırma yaptım. Şimdi Altın Kelebek kızmasın. Dedim ki 'Biz kaç oy aldık?' Bütün oylar bizim, çok teşekkür ediyorum. Vallahi ben kendi kendime bile oy vermedim" dedi.

Anlı kocasıyla arasında geçen diyaloğu da şöyle anlattı:

"Şimdi biz evlendik, abuk subuk haberler çıktı. Onlar da beni sevmediklerinden değil. Tıklanmak için falan abuk subuk haberler yapan oluyor. Başta benim eşim bunlara bakıyordu. 'Nasıl yazmışlar' falan… Ben de “Okuma, alış” diyorum.

Sonra 'Seninkiler hiç merak etme hakkını arıyorlar sonuna kadar' diyor benimki. Benim izleyicilerimin benim evdeki adı seninkiler, sonra şimdi bizimkiler oldunuz. Oy atanların sayısını görünce o kadar mutlu oldum, o kadar sevindim ki… Siz arkamızda olduğunuz müddetçe bizlerin olayların üzerine güçlü bir şekilde, korkusuzca gitmemize vesile oluyor. O yüzden iyi ki varsınız, çok teşekkür ediyorum."

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0