CZN Burak David Beckham ile yan yana! Dünya kupası ziyareti...

CZN Burak Dünya Kupası sebebiyle Katar'da bulunan dünyaca ünlü eski futbolcu David Beckham ile yan yana geldi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan CZN'nin Burak'ın o paylaşımına rekor beğeni geldi.

CZN Burak lakabıyla tanınan Burak Özdemir sahip olduğu restoran zincirinin yanında sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sosyal medya fenomeni olarak da tanınıyor. Paylaştığı videolarla beğeni yağmuruna tutulan Burak Özdemir yeni paylaşımıyla yine rekor kırdı. Dünyaca ünlü eski İngiliz Futbolcu David Beckham ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Özdemir'in bu paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

CZN Burak Katar

CZN Burak Katar

CZN BurakİLİŞKİLİ HABERCZN Burak'tan olay paylaşım! Agüero ve Afrikalı çocuklarla...

O KARELER SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU!

Dünyaca ünlü olan birçok isim ile yan yana bulunan ve o anları sosyal medya hesabından paylaşan sosyal medya fenomeni bu sefer de dünyaca ünlü eski İngiliz futbolcu David Beckham ile yan yana geldi. Katar'da düzenlenecek olan 2022 Dünya Kupası öncesi "Katar'ın Futbol Kaleleri"ne ziyarette bulunan Bechkam ile bir araya gelen Burak Özdemir o anları sosyal medya hesabından "Güzel insan davidbeckham ile beraberiz. Sizce dünya kupasını kim kazanır?" notuyla paylaştı. O karelere sosyal medyada büyük ilgi gördü.

İşte CZN Burak'ın David Beckham ile paylaştığı o kareler:

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ali Sürmeli annesinin intihar sebebini ilk kez açıkladı! "Benim sonum öyle olmasın diye..."

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

ercan 1 yıl önce

helal olsun kardeşime