Hakan Balta'nın eşi Derya Balta yardım kolisinde gecelik görünce çılgına döndü!

Kahramanmaraş ve çevre illerde büyük yıkımlara neden olan depremin ardından yardım çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Kolilere yardımcı olan Hakan Balta'nın eşi Derya Balta, vatandaşların bağışladıkları yazlık kıyafetleri görünce isyan etti.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, tüm Türkiye'de büyük bir panik ve korkuya neden oldu. Binlerce vatandaşın yaşamını yitirdiği ve ağır bir şekilde yaralandığı deprem sonrası hala enkaz altında olanlar için ekipler çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Deprem bölgesine yardım

Deprem bölgesine yardım

Bölgeye yardımda bulunmak isteyen birçok kişi ise battaniye, bebek bezi, kışlık kıyafet ve ayakkabı gibi eşyaları bağışlayarak yardım ekipleri aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalışıyor. 

Derya Balta Instagram paylaşımı

Derya Balta Instagram paylaşımı

Yardım çalışmalarına destek veren eski futbolcu Hakan Balta'nın eşi Derya Balta, gelen kolileri düzenlerken içinden çıkan eşyalar karşısında çılgına döndü.

Derya Balta Instagram paylaşımı

Derya Balta Instagram paylaşımı

Yazlık elbise, terlik ve geceliklerin bağışlandığını gören Balta, sosyal medya hesabından o anları paylaşarak "Kalan sizin yakınınız olsa şunu giymek ister misiniz? Kar diyoruz yazlıkları ayırmışsınız, terlik var burada parmak arası terlik. Yapmayın Allah aşkına. Zoruma gidiyor, haşema yollayan var..." şeklinde isyan etti. 

Derya Balta Instagram paylaşımı

Derya Balta Instagram paylaşımı

DEPREMDE HAYAT KURTARAN DAVRANIŞLAR:

Depremde hayat kurtaran davranışlar

Depremde hayat kurtaran davranışlar

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Maalesef 1 yıl önce

Bu durum bizim henüz akıllanmadığımızı gösteriyor. İllâ yaşayarak mı uslanacağız?

İsminiz 1 yıl önce

Evleri yıkılan insanlar hiçbirşeysiz kaldı yazlık kıyafet, terlik, gecelik hepsine ihtiyaçları var. Yalın ayak kalan birine terlik varsa terlik verirsiniz.

hknslh 1 yıl önce

o kadarda yerden yere vurmayın. bu kış 2 ay sonra geçer. peki ya sonra? sonrada terlik gönderin dersiniz. koy kenara zamanı gelince onları da gönderirsin.

xyz 1 yıl önce

bikini yollayan var, Allah ıslah etsin. hiç mi karşıdakini düşünmez bu insanlar

Toplam 4 beğeni