Ünlü oyuncudan kahreden paylaşım

Güzel oyuncu Pelin Akil Altan ile türkücü Alişan, sosyal medya hesaplarından Beşiktaş patlamasında şehit olan polis ve vatandaşla ilgili resimlerini paylaştı.

Ünlü oyuncu Pekil Akil Altan ve şarkıcı Alişan, İstanbul'da yaşanan patlamada şehit olan polis ve vatandaşla çektirdikleri resimleri paylaştı.

Öfkesini dile getirdi

Ünlü türkücü Alişan yıllar önce fotoğraf çektirdiği hayranının şehit olduğunu öğrenince duygularına hakim olamadı. Kartal Yuvası'nda çalışan ve patlamada şehit düşen Tunç Uncu hakkında duyduğu üzüntüsünü sosyal medya hesabında paylaşarak teröre lanet okudu.



Soldaki bereli arkadaşım...

Oyuncu Pelin Akil Altan, patlamada şehit olan polis Mustafa Kemal Devrilmez ile çektirdiği fatoğrafı palaşarak, polis memuruyla feribotta yaşadığını bir anısı anlattı. Bu soldaki bereli arkadaşım artık yok diyen isyan eden Akil üzüntüsünü dile getirdi.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 2

cvhr 7 yıl önce

bu rahmetli şehitlerimizin gözlerindeki o ışıl ışıl bakışlar ALLAHım sen oevlatlarımızın ailelerine sabır ihsan eyle .onlar elbette cennette meleklerien yoldaştır bizleride o yavrularımızı bizlere şefaatçi kıl YA RAB...

Toplam 5 beğeni

Kuzey 7 yıl önce

Yüreğim yanıyor. Aklımı kaçiracak gibi oluyorum dusundukce. gencecik fidanlarin kallesce şehit edilmesi aklıma geldikçe nefes alamıyorum. Ey güzel rabbim bu alçakların tez zamanda sonlarını getir. Kahhar ismi şerifinin tecellisini göster allahım. Amiiinn.

Toplam 29 beğeni