Münir Özkul'un kızından yıllar sonra gelen itiraf!

Geçtiğimiz günlerde Beyoğlu Akademi Sahne Salonu'nda düzenlenen Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Münir Özkul ölümünün birinci yıl dönümü etkinliğinde kızı Güner Özkul da katıldı. Güner Özkul yasemin.com'a özel babası Minür Özkul hakkında unutamadığı bir anısını anlattı.

"Mahmut Hoca" ve "Yaşar Usta" tiplemeleriyle Türk sinemasında önemli bir yer edinen Münir Özkul, vefatının birinci yılında Beyoğlu Belediyesinin Akademi Beyoğlu'da düzenlendiği "Hepimizin Hocası Münir Özkul Nam-ı Diğer Mahmut Hoca" başlıklı söyleşiyle anıldı.

Münir Özkul programı

Münir Özkul programı

Programa katılanlar arasında Münir Özkul'un kızı Güner Özkul, eşi Umman Özkul, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, oyuncular Deniz Akbulut, Teoman Ayık, Tuncay Akça, Berat Efe Parlar'ın yanı sıra sanatçının arkadaşları ve sevenleri katıldı. Düzenlenen etkinlik sonrasında Güner Özkul, "yasemin.com ekibinden Busenur Çalık'a" özel açıklamalarda bulundu.

"Yasemin.com'a Özel"

- Babanız Münir Özkul ile yaşadığınız ve asla unutamadığınız bir anınız var mı?

Çukur dizisine bomba transfer!

İLİŞKİLİ HABER

Çukur dizisine bomba transfer!
Tamer Karadağlı'nın küçük kızı Zeyno büyüdü!

İLİŞKİLİ HABER

Tamer Karadağlı'nın küçük kızı Zeyno büyüdü!
Uğur Işılak’tan Erol Olçok’a vefa klibi!

İLİŞKİLİ HABER

Uğur Işılak’tan Erol Olçok’a vefa klibi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

REiS 5 yıl önce

Rahmetli babana ne cok benziyorsun.

Toplam 1 beğeni

velhasıl 5 yıl önce

Münir baba mekanın cennet olsun. Seni sevdik sende Kemal Sunal, Tarık Akan, Sadri Alışık, Halit Akçatepe, Ayhan Işık ve sayamadığım bir çok güzel insanlarla beraber hep kalbimizde olacaksınız sizleri unutmak mümkün mü...