Zalim İstanbul, Söz ve Avlu dizileri için final kararı

Pazartesi akşamının 2 fenomen dizisi Söz ve Zalim İstanbul ile Perşembe akşamları yayınlanan Avlu dizisi için final kararı verildi. Engelli bir gencin hikayesini anlatan Zalim İstanbul dizisi, beklenenden 3 hafta kadar önce sezon finali yaparak diziye veda edecek. Üç sezondur devam eden asker temalı dizi Söz ile bir hapishane hikayesi olan Avlu da aynı haftalarda final yaparak ekran yolculuğunu sonlandıracak.

Kanal D'nin geçtiğimiz hafta 1 ayını dolduran, Pazartesi akşamları yayınlanan yeni dizisi Zalim İstanbul ile Star TV'nin 3 sezondur devam eden asker temalı dizisi Söz, ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Engelli bir genç ve amcasının yaşadıklarını, farklı bir bakış açısıyla sunan Zalim İstanbul, seyirciden tam not almayı başardı. Ancak 12. haftasında sezon finali yapması beklenen dizinin, 9. haftasında yani 27 Mayıs tarihinde sezon finali yapacağı öğrenildi.

Zalim İstanbul konusu

Zalim İstanbul konusu

Başrolünde Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı ve bu sezon kadrosundan Aybüke Pusat ile Burak Sevinç'i kaybeden Söz ise final yapıyor. Son 5 bölümünü yayınlayacak olan dizi, Mayıs ayının sonunda ekran macerasını sonlandıracak. 

Star TV'nin bir başka dizisi, başrolünde Demet Evgar'ın yer aldığı Avlu da ekran macerasını noktalayacak olan diğer bir yapım olacak.

Söz dizisi final

Söz dizisi final

Avlu dizisi final

Avlu dizisi final

 

Mustafa Üstündağ ateş püskürdü: 5 yaşındaki...

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Üstündağ ateş püskürdü: 5 yaşındaki...
Oyuncu Hande Soral'dan yeni poz!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Hande Soral'dan yeni poz!

BİR YORUM YAPIN 2

edep haya.. 4 yıl önce

türk toplumumu dizi altında ahlaksızlıklar ALT ÜST ettiler sürekli batı tarzı yaşamlar giyimler davranışlar YÜCE RABBİM sonumuzu hayırlara getirsin yoksa felaketler kapımızda..

Toplam 1 beğeni

Ahlaksız Dizi 4 yıl önce

Şu "İSTANBULLU GELİN" dizisi de kapatılsın. Ne bu ya.. Tam bir rezalet dizi. Ne kepazelik, ahlaksızlık varsa orda. Açık saçıklık, lüks yaşam, uygunsuz görüntüler ve konuşmalar gençliğe çok kötü örnek. KAPATILSIN BU GİBİ SİZİLER !!!!!!!!!!!!!!

Toplam 2 beğeni