Yemin dizisi 52. bölüm özeti! 'Dost kalalım Emir'

Kanal 7'nin büyük bir ilgiyle takip edilen günlük dizilerinden Yemin'in 52. bölüm özeti yayımlandı. Reyhan ve Emir adlı bir çiftin hikayesini anlatan dizi, yayınlandığı anda seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Peki Yemin'in 52. bölümünde neler olacak? İşte Yemin dizisi 52. bölümünde yaşanacaklar!

Başrolünde Özge Yağcı ve Gökberk Demirci'nin yer aldığı, Kanal 7 günlük dizisi Yemin'in 52. bölüm özeti yayımda. Reyhan ve Emir'in aralarının düzelişi seyirciyi heyecanlandırdı ancak bu mutluluk ne kadar sürecek? Yemin dizisi, Ramazan ayı boyunca heyecan dolu bölümleriyle seyircisiyle buluşmaya devam edecek. 

YEMİN DİZİSİ 52. BÖLÜM ÖZETİ

Reyhan’ın Emir'e karşı attığı adım, Emir'i yıkar. Çünkü Reyhan, Emir'e dost olmayı teklif eder. Bu duruma bozulan Emir, Reyhan’ın yeni iş arkadaşı olan İsmet’e karşı da büyük bir kıskançlık yaşamaya başlar.  Reyhan'a olan düşmanlığı asla dinmeyen Cavidan ise, derneğe girme hırsıyla çok tehlikeli bir adım atar.

Kemal ise Leyla’nın evden ayrılmaması için büyük bir adım atar ancak bu sırada Şehriye’nin kalbini kırarak işleri daha da zora sokar.

Yemin dizisi 52. bölüm özeti

Yemin dizisi 52. bölüm özeti

BİR YORUM YAPIN 0