Bahar Kapıda bu hafta bozkırın tezenesi Kırşehir'de!

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler, ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta bozkırın tezenesi Neşet Ertaş’ın memleketi Kırşehir’den evlere konuk olacak.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Anadolu insanının samimiyeti, Türkiye’nin cennet köşeleri, birbirinden ilginç yaşam hikayeleri Bahar Gelir’in içten sunumuyla Bahar Kapıda ’da izleyici karşısına çıkıyor. Bahar Kapıda ekibinin bu hafta Kırşehir’de ilk durağı bir köy düğünü oldu. Geleneksel türküler ve davul zurnalarla ile karşılanan Bahar, köy halkının samimi ve içten duygularına bizzat şahit oldu. Yerel oyunların da oynandığı düğünde Bahar, oyunun içeriğini ve kurallarını izleyiciyle buluşturdu.

Bahar Kapıda ekibinin ikinci durağı Neşet Ertaş Kültür Evi oldu. Kültür evinde bulunan halk ozanları heykelleri ve müzik aletleri hakkında izleyiciyi bilgilendiren Bahar, Neşet Ertaş’ın balmumu heykelini görünce oldukça duygulandı.

Bahar Kapıda ekibi son olarak Abdallar grubuyla görüştü. “Abdal” kelimesinin anlamını izleyiciye aktaran Bahar, ozanlarla uzun sohbet edip türküler seslendirdi. 

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ ile Cumartesi ve Pazar 19:00’da Kanal 7’de… 

Kanal 7 ekranlarının sevilen programı Bahar Kapıda'da Şırnak'ta! Aşiret düğününe katıldı

İLİŞKİLİ HABER

Kanal 7 ekranlarının sevilen programı Bahar Kapıda'da Şırnak'ta! Aşiret düğününe katıldı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0