'Kat Kat' makyaj modası

Günümüzde moda haline gelen ve yabancı Youtube'ler tarafından gerçekleştirilen 100 kat makyaj ürünleri denemeleri ilgi odağı haline geldi.

Son zamanlarda ilgi odağı olan 'Kat Kat' makyaj ürünleri ile yüze uygulanan  çalışmalar hızla devam ediyor. Günümüzde en çok yabancı makyaj uzmanlarının yapması çılgınca etkisi haline gelen bu çalışma fondöten ile yeni bir izlenim daha kazandı.

Bu uygulama nasıl yapılır?

Aslında mantığı oldukça basit, aynı kategorideki farklı ürünleri yüzünüze tam tamına 100 defa uygulamak ve sonucu gözlemlemek.



Farklı markaların fondötenlerini yüzünüze uygulayarak gerçekleştiren bu uygulamayı yaptıktan sonra cildimize zarar vermeden su ve makyaj temizleme jelleri ile temizlenmelidir.

100 kat uygulamalardan en göze çarpan hale gelen fondöten uygulaması sonucunu görenler hayretlere düşüyor. Yüzde katman gibi duruyor , daha çok plastik makyajı anımsatıyor.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0