Kadife kıyafetler bu yıla damgasını vuracak

Modadan uzak kalmamak için kadife kıyafetlere hazır olun.

2016 sonbaharından başlayarak bütün kışa yayılacak moda akımı hiç kuşkusuz ki kadife giysiler. Bu modanın gelecek yılda da gözde olmaya devam edeceği konusunda da modacıya yön verenler hemfikir.

Her ne kadar nostaljik bir duruşa sahip olsa da modern tasarımlarla birleştiğinde son derece zarif sonuçlar ortaya çıkıran kadife parçalar sizin de vazgeçilmeziniz olacak. Eğer trendleri takip edip modadan uzak kalmamalıyım diyenlerdenseniz bu kış gardırobunuzu bu parlak ve yumuşak kadifelerle doldurmak için sabırsızlanmaya başlayacaksınız demektir.

Elbiseler revaçta

Eğer ofis hayatınızda şık giyinmeyi tercih ediyorsanız kadife ceket ve pantolon takımları sizin için muazzam bir seçenek olabilir. Bu tarz kadife takımların altına maskulen bir ayakkabı giyerseniz kombininizle herkesi büyüleyebilirsiniz. Kadife demişken bu kumaşın zarafetini elbiselerde görmeden olmaz. Özellikle havalar tam anlamıyla soğumamışken serin sonbahar günlerinde kadife elbiseleri giymek mümkün. Yarım kollu, askılı, asimetrik kesimli elbiseler kadifenin yumuşak dokusuyla bambaşka bir hal alıyor.

Kadifeyi spor parçalarla kombinleyin

Evet kulağa biraz ilginç gelebilir ama cesur olun. Çünkü kadife artık her kombine uyum sağlayabilecek kadar modern bir trend haline geldi. Kadife ceketinizi, kot pantolon, basic tişört ve spor ayakkabılarınızla kombinleyebileceğinizi biliyor muydunuz? Üstelik bu kombin ile stil sahibi görünecek ve herkesi kendinize hayran bırakacaksınız. Ofis giyiminde ise kadife kıyafetlerinizi şifon gömleklerle tamamlayabilirsiniz. Stilinize kadifeyi katmak için maxi etekler, kadife ayakkabılar ve çantalar kullanabilir ve bu trendi en şık haliyle uygulayabilirsiniz.

BİR YORUM YAPIN 0