Salaş şıklık için ipuçları

Son yılların özgün ve yaratıcı moda trendleri bizi salaş şıklıkla buluşturuyor. Peki uğraşılmamış kombinlerin mimarı bu akımı kendi tarzınıza nasıl yansıtabilirsiniz? İşte salaş şıklık için ipuçları...

Sezonun moda trendi olan salaş şıklık, bol ve rahat kıyafetlerin kombinlerde kullanılmasıyla oluşuyor. Sokak modasını etkisi altına alan bu trend, kusurlu bölgelerin kolayca kamufle edilebilmesi ve renk uyumuna gerek kalmadan şık bir görünüm elde edilmesini sağlıyor.

İşte salaş şıklık için bilmeniz gereken kurallar:

- Oversize, salaş şıklığın en önemli terimlerinden biri. Artık herkesin kullanmaya alışkın olduğu ve sevdiği oversize kıyafetleri, her türlü kombine uyarlamak mümkün. Özellikle kış aylarında tepeden tırnağa kullanacağınız bu parçalarla salaş şıklığı yakalayabilirsiniz.

- Giyimde yapılan en büyük hatalar tek markanın tasarladığı kombinleri kullanmaktır. Oysa kendi hayal gücünüzü kullanarak klasik kalıpların dışına çıkabilirsiniz.

- Baskılı, salaş ve bol tişörtlerle bu tarzı yakalayabilirsiniz. Özellikle eski görünümlü ve yırtık tişörtleri koyu renkli bir pantolon ve oversize hırkalarla kombinleyebilirsiniz.

- Farklı desenleri bir arada kullanmak genelde hoş karşılanmasa da, salaş şıklık sayesinde ekose desenini; çiçekli, çizgili ve geometrik desenli kıyafetlerle kombinleyebilirsiniz. Fakat renkleri ve desenleri birbirine uydurmanız gerekiyor.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0