Belinizi olduğundan daha ince gösterecek kombin hileleri

Giydiğiniz parçaların üzerinizde en iyi şekilde taşımak, parçanın bel kısmındaki duruşuyla doğru orantılıdır. Ve bu durum, kalın ve ince belliler arasında, kıyafetlerin şıklığını yansıtmak konusunda farklılıklar oluşmasına neden olur. Peki kalın belli kişiler, bellerini ince göstermek için ne yapabilir? Sizler için belinizi ince göstermenizi sağlayacak kombin hilelerini derledik.

Bir kıyafeti olduğundan daha şık ve havalı gösterme konusunda, parçayı üzerinde doğru şekilde taşımanın etkisi bulunur. Bunu sağlamanın da birkaç yolu var.  Bunlardan biri, beli ince göstermektir. Peki bir beli ince göstermek için nasıl yollara başvurmak gerekir? Kalın belli olsanız da, ince belli bir kadının elde ettiği görüntüyü sağlamanız mümkün olabilir mi? Tüm bu sorulara yanıt olacak, kombin önerileri ve hilelerini içeriğimiz içerisinde bir araya getirdik. Belinizi daha ince göstermek adına uyguladığınız onca spor, diyet ve egzersizin aksine bu kombin hileleri, size kısa zamanda istediğiniz görüntüyü elde etme şansını verecektir. Doğru parça ve aksesuar tercihleri ile oluşturacağınız kombinler, belinizi ince göstermek konusunda size oldukça yararlı olacaktır.

BELİNİZİ İNCE GÖSTERECEK KOMBİN HİLELERİ

Beli ince göstermek size aynı zamanda genç bir görünüm de kazandırır. Ufak detaylarla sağlanacak şık kombin önerilerini, sizler için birkaç madde içerisine sığdırdık. Öyleyse şimdi bu detaylara yakından bakalım: 

- Çizgili bir parça tercih ediyorsanız; yatay değil dikey çizgili modelleri kullanın. Bu sizi hem daha zayıf gösterecek hem de belinize ince bir hava katacaktır.

- Eski bir moda kavramı olarak dikkat çeken peplum üst modeller, bu anlamda ikinci tercihiniz olmalı. Dikiş kısmı bel bölgesinden başlayan bu modeller, bel kıvrımlarınızı ortaya çıkarmak konusunda oldukça önemlidir.

- Kombin yaparken belde oturan ve çan açılan parçaları kullanmayın. Bunlar, bel oyuntusunu vurgular, desenli parçalarla ince bir bel görüntüsü elde edersiniz.

beli ince gösteren kombin önerileri

beli ince gösteren kombin önerileri

- Kombininizde tüm dikkati belinizde toplamak tercihiniz ise, mutlaka kemer kullanmalısınız.

- Etek ve pantolon konusunda yüksek bel modelleri kullanın. Çünkü etek ve pantolonun göbek deliğinizin üstünde durması, vücudunuzun üst kısmına vurgu yapmanızı sağlar. Böylelikle tüm dikkatleri bel bölgesinde toplamış olursunuz.

- Elbise kombinlerinde kruvaze elbiseleri tercih edin. '70'li yılların en popüler parçalarından olan bu elbiselerde v yaka ve kemer detayına da ayrıca dikkat edin.

Evde kilo almamak için ne yapılmalı? Yağ yakıcı kolay bölgesel zayıflama egzersizleri

İLİŞKİLİ HABER

Evde kilo almamak için ne yapılmalı? Yağ yakıcı kolay bölgesel zayıflama egzersizleri
Dior'dan Koronavirüse karşı maske üretimi!

İLİŞKİLİ HABER

Dior'dan Koronavirüse karşı maske üretimi!
Ailecek izlenebilecek komedi filmleri listesi

İLİŞKİLİ HABER

Ailecek izlenebilecek komedi filmleri listesi

BİR YORUM YAPIN 0