Kalın bilekliler için doğru ayakkabı seçimi

Ayakkabı seçerken bilinmesi gereken en önemli şey bileğe uygun olup olmadığıdır. Ayak bileklerini olduğundan daha ince göstermek isteyen kişiler, bunun için çeşitli ayakkabı seçimi tüyolarını kullanırlar. Kalın bilekli kişiler bu konuda en çok muzdariplik yaşayanlar arasındadır. Kalın bilekler için doğru ayakkabı seçimi nedir? Kalın ayak bileği nasıl ince gösterilir? Tüm detaylar içeriğimizde.

Kalın bilekli kişiler, ayakkabı seçerken belli başlı sorunlar yaşarlar. Bileği sıkması, ayakları sağlık açısından tehdit etmesi ve daha pek çok konu, bu sorunu oluşturan etmenlerdir. Kalın bilekli kişilerin bir ayakkabı alırken dikkat ettikleri de bunlardır. Topuklu, spor,sandalet ya da babet... Her ayakkabı için geçerli olan olan detaylar, kalın bilekli bir kişinin ayakkabı seçerken kullanması gerekenlerdir. Sizler için bu detayları bir araya getirdik. Kalın bilekliler nasıl spor ayakkabı giymeli? Kalın ayak bileği nasıl ince gösterilir? Ayak bileği ince olan kadınların özellikleri nelerdir sorularına, içeriğimiz içerisinde yanıt bulduk. İşte kalın ayak bileğine sahip olanların, ayakkabı alışverişi için bilmesi gerekenler:

kalın bilekliler için doğru ayakkabı seçimi

kalın bilekliler için doğru ayakkabı seçimi

KALIN BİLEKLİLER İÇİN DOĞRU AYAKKABI SEÇİMİ

Kalın bir ayak bileğine sahip olan kişiler, ayaklarına tam oturan bir model seçmek için çaba harcarlar. Bu süreci, daha da aza indirmek için önereceğimiz detayları uygulayabilirsiniz. 

kalın ayak bileği nasıl ince gösterilir

kalın ayak bileği nasıl ince gösterilir

İlk olarak bilmeniz gereken ayakkabının ayakta duruş şeklidir. Bu nedenle kesinlikle kaba  modelleri tercih etmeyin. Çünkü kaba modeller; hantal gösterir.

Bunun dışında desenli ve baskılı modeller de, ayak bileklerini ince göstermek isteyenler için uygun değildir. Çünkü bu modeller ayakları olduğundan daha geniş gösterir.

kalın bilekli kadınlar nasıl giyinmeli

kalın bilekli kadınlar nasıl giyinmeli

Topuklu ayakkabı seçerken de dikkat etmeniz gereken en önemli şey, bağlamalı modelleri tercih etmemeniz. Bu modeller, ayaklarınızın ince gösterilmesini zorlaştırır ve ayaklarınızı olduğundan daha kalın gösterir. 

kalın bilekli kadınlar nasıl spor ayakkabı giymeli

kalın bilekli kadınlar nasıl spor ayakkabı giymeli


Ayak bilekleri kalın olan kişiler için en uygun olan model, ince topuklu ayakkabıdır. Babet modellerinde ise yanları açık olanları seçin. Kombin oluştururken ise uzun etek ya da uzun paça pantolonları kullanmanız önerilir. Hareketliliği de aksesuarlar ile sağlayabilirsiniz.

En kullanışlı yazlık ev perde modelleri 2020

İLİŞKİLİ HABER

En kullanışlı yazlık ev perde modelleri 2020

BİR YORUM YAPIN 0