Zuhal Topal stiliyle günlük kombin oluşturmanın yolları

Hem oyuncu hem de sunucu... Yıllardır ekranlarda yer alan Zuhal Topal, son 2 sezondur sunduğu Zuhal Topal'la Sofrada programıyla, hem reytingleriyle hem de stiliyle farkını gösteriyor. Program sırasında giydiği kıyafetlerle oldukça dikkat çeken ve giydiği kıyafetler Google üzerinden sıkça aratılan Zuhal Topal'ın, ilgi gören kıyafetleri üzerinden günlük kombin önerileri hazırladık.

Hayatlarımıza Sevda Kondu dizisinin İlknur'u olarak giren, ilerleyen yıllarda bugün halen daha Türk dizi tarihinin en unutulmaz işleri arasında yer alan Sihirli Annem dizisindeki Suzan karakteriyle şöhreti yakalayan oyuncu Zuhal Topal, kariyerinde oyunculuğu emin adımlarla sürdürürken sunuculuğa da adım attı ve Film Gibi, Hayata Dair, 4/4'lük Kadın ve son olarak halen daha sunmaya devam ettiği Zuhal Topal'la Sofrada programlarıyla, gündüz kuşağının en sevilen ve en çok takip edilen isimlerinden biri haline geldi. Öyle ki, yayınlandığı her gün reyting listelerinde ilk 10'a yerleşen Zuhal Topal'la Sofrada programındaki tarzıyla ayrıca dikkat çekmeye başladı. Google üzerinde giydiği kıyafetler, tarzı ve nereden giyindiği oldukça sık aratılıyor. Peki bu kadar ilgi çeken Zuhal Topal tarzı, hangi parça ve kombinlerden oluşuyor. Sizler için; oyuncu ve sunucu Zuhal Topal'ın, kendi adını taşıyan Zuhal Topal'la Sofrada yarışma programındaki stilinden yola çıkarak, günlük kombin önerileri hazırladık. 

ZUHAL TOPAL PROGRAM KIYAFETLERİ

Ton sür ton kombinleri sevenler için siyah kemer aksesuarlı bir elbiseyi, siyah opak bir çorap, siyah bir deri ceket ve bilekten kesim bir botla şık bir kombin oluşturulabilir.

Daha aydınlık bir tonun yer aldığı kombin oluşturmak isterseniz, tıpkı Zuhal Topal gibi jean pantolon ve beyaz desenli bir gömlek tercih edebilirsiniz. Aksesuar olarak siyah bir kemer ve bir önceki kombinde de yer alan ayakkabı modeli kombine uyum katacaktır.

Alt giyimde stilinizi bozmadan üst giyimde koyu tonlu bir bluz veya kazakla farklı bir kombin oluşturabilirsiniz. Böylelikle aksesuar değil, üst giyim daha ön planda durmuş olur.

Kazak, pantolon kombinlerini renkli tutacak bilekten kesim bir çizme oldukça şık duracaktır.

Elbiseden vazgeçemeyenlere, deseni bol koyu renkli bir uzun kollu elbise öneri olabilir. Zuhal Topal, elbiseyi siyah bir çizmeyle bütünleştirmiş.

Ancak düz renk bir elbise tercih ediyorsanız da tıpkı Topal gibi elbisenizin rengine uygun tonda bir ayakkabı ile ton sür ton'a yakın bir kombin oluşturabilirsiniz.

zuhal topal la sofrada kıyafetler

zuhal topal la sofrada kıyafetler

Renkli ve hareketli parçalar her zaman için düz parçalarla kombinlenir. Bu uyuma önem veren Topal, renkli gömleği ve siyah pantolonuyla hem gündelik yaşamda hem de davetlerde tercih edilebilecek bir kombin oluşturuyor.

zuhal topal kıyafetleri instagram

zuhal topal kıyafetleri instagram

Siyah renk, kombinlenmesi en kolay ancak en zor olan renklerdendir. Kış renkleri arasında yer alan bordo, koyu renk olarak siyahla şık bir birliktelik oluşturuyor.

zuhal topal kıyafetleri nereden giyiniyor

zuhal topal kıyafetleri nereden giyiniyor

Elbise kombinlerinin kış sezonundaki en büyük tamamlayıcısı çizme ya da bottur. Eğer elbise uzun ise, tıpkı Zuhal Topal'ın tercih ettiği gibi kısa bilekten bir bot ya da çizme kullanılabilir. Renkli bir elbise, üzerindeki desenlerle uyumlu olan bir ayakkabı rengiyle kombinlenebilir.

zuhal topal program kıayfetleri

zuhal topal program kıayfetleri

Açık tonlu renklerle bir kombin oluşturursanız da, birbirine uyumlu renkleri seçmeniz daha doğru olacaktır. Klasik kesimli bir kombin; kumaş pantolon ve açık tonlu bir beyaz gömlek, stiletto ile şık bir klasik uyum yakalanabilir.

Mevsim geçişlerinde doğru kombin yapmanın yolları

İLİŞKİLİ HABER

Mevsim geçişlerinde doğru kombin yapmanın yolları
New Well Highlighter Aydınlatıcı kullananlar? New Well Highlighter Aydınlatıcı özellikleri

İLİŞKİLİ HABER

New Well Highlighter Aydınlatıcı kullananlar? New Well Highlighter Aydınlatıcı özellikleri
The Flu (Virüs) filmi konusu koronavirüs mü? The Flu Virüs filminin konusu nedir?

İLİŞKİLİ HABER

The Flu (Virüs) filmi konusu koronavirüs mü? The Flu Virüs filminin konusu nedir?

BİR YORUM YAPIN 0