Doğru parçalarla göbeği gizlemenin yolları

Karantinada kalınan dönemde birçok insan kilo aldı. Ev sürecinde fark edilemeyen kilolar, sosyal hayata geçişle birlikte rahatsızlık vermeye başladı. Bu kilolar pandemi öncesinde rahatlıkla kullanılabilen kıyafetleri giymek konusunda zorluk yaşatmaya başladı. Peki diyet yapmadan da fazla kiloların saklanması mümkün müdür? Sizler için araştırdık.

Yaklaşık 3 ay süren karantina sürecinde dengesiz kilolar alındı. Hareketsizlik, bu kiloların verilmesine engel oldu. 1 Haziran'da başlayan Kontrollü Sosyal Hayat itibariyle insanlar yavaş yavaş sosyalleşmeye başladı. Bu durum genç kadınları kombin konusunda zorlamaya başladı. Özellikle her ne kadar halen birçok şirket evden çalışmayı tercih etse de, çalışan kadınlar bu konudan dolayı muzdarip oluyor. Peki fazla kiloları saklayarak tıpkı pandemi öncesi gibi görünmenizi sağlayacak kombinleri nasıl hazırlayabilirsiniz? Bunun için küçük kombin ipuçları bulunuyor.

İlk deneyeceğiniz etek-bluz kombini olabilir. Giyeceğiniz eteğin üzerine dökümlü bir bluz tercih edebilirsiniz. Bu kombinde etek kalçayı, bluz de karın bölgesini örter ve kilolar kapanmış olur. Eğer seçeceğiniz parça desenli ise iri ve büyük çiçek motifleri yerine bu yazın da trendi olan geometrik desenleri tercih edin. İri desenler dikkati bu bölgeye verecek ve zayıf gösterilmek istenen kısmı daha da kilolu hale getirecektir. Eğer bir kısmı desenli tercih ettiyseniz, diğer kısmı muhakkak düz model kullanın.

 

Dökümlü, büzgülü bluzlerinizi koton kumaşlardan seçmemeniz en doğru tercih olacaktır. Bu kumaşlar yerine tıpkı bluzun özelliği gibi hareketli kumaşları tercih edebilirsiniz. 

Kıyafetler dışında kullanacağınız aksesuarlar da önemlidir. Bir örnek görünüm, zayıf görünmeyi kolaylaştırır. Bu nedenle ayakkabı-çanta, şal-eşarp ve ayakkabı kombinlerinde aynı tonları kullanmayı tercih edin.

Fazla kilolar omuz ve göğüs kısmının genişlemesine de sebebiyet verir. Bu nedenle göğüs kısmına yapışan elastik parçalar yerine, pamuklu kıyafetleri tercih edin. Son dönemin trendleri arasında ikili parçalar yer alıyor. Bu parçalar, kiloların örtülmesi açısından avantajdır. Bu parçaları kombinlerken renklerinin aynı ya da birbirlerine yakın olmasına dikkat edin. Ayrıca pantolon paçalarını bol ve uzun tutun. Böylelikle kilolarınızı kamufle etmiş olursunuz.

 

 

 

Bunaltıcı yaz günlerinde en rahatlatıcı parça kumaşı akışkan elbise ve bluzlerdir. Bu parçalar aynı zamanda karın ve bel bölgesindeki şişkinlikleri, kiloları gizlemeyi başarır. En önemli özellikleri omuz kısmından ayak bileğine kadar genişliyor olmasıdır.

Eğer elbise yerine tulum vb. parçalar kullanacaksanız kot kumaşlar kullanmak yerine klasik kumaşlardan tercih edin. Çünkü kot kumaşlarda kat izi oluşur. Bu da çirkin bir görünüm oluşturur.

'Duru'ya umut ol!' Kanser hastası Duru Eryiğit için valilik onaylı yardım kampanyası başlatıldı

İLİŞKİLİ HABER

'Duru'ya umut ol!' Kanser hastası Duru Eryiğit için valilik onaylı yardım kampanyası başlatıldı

BİR YORUM YAPIN 0