Sonbahar/kış moda trendleri belli oldu! İşte 2021 kış modası

Yıl ilerledikçe en yeni stiller karşımıza çıkıyor. Tasarımcı galerileri ve pistlerden sokak tarzı modaya kadar, bu yıl denenecek pek çok yeni görünüm var. Her yerde mevcut olan nötr renk kombinasyonlarından sayısız parlak tonlara kadar herkes için bir şeyler var. Gittiğiniz her yerde 2020 - 2021 moda haftalarından bu en iyi trendlerden bazılarını görmeye hazırlanın.

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsü her ne kadar moda defileleri de etkilemiş olsa da ve tasarımcıların tüm bu olanları öngörme ihtimali olmasa da, 2020-2021 Sonbahar/Kış sezonu için yaratmış oldukları tasarımlar farklı trendler kreasyonlarda yerini aldı. Sürdürülebilirlik bilincinin artmasından mıdır bilinmez, klasikler o kadar değerlenmiş ki, tasarımlar üzerindeki etkisi yukarı doğru yakası’nın 80’ler stilinden İskoç ekosesine kadar uzanıyor. Fakat 2020-2021 Sonbahar-Kış trendleri bunlarla sınırlı değil; iç giyimle oluşturulan sokak stilleri, nude tonlarındaki renk trendleri ve sıra dışı tasarımlara sahip kollar da ön planda. İşte sonbahar / KIŞ 2020 - 2021'in en iyi 10 moda trendi ile karşınızdayız:

SONBAHAR / KIŞ 2020'NİN EN İYİ 10 MODA TRENDİ

1- Parlak pop renkli takımlar

Parlak pop renkli takımlar

Parlak pop renkli takımlar

Arkadaşlarınızla parlak bir takım elbise içinde olduğunuzu düşünün. Bu renk patlamaları herkesin gününü aydınlatır ve gardırobunuzu anında yükseltir. Geleneksel tonları tercih etmek yerine, mavi veya kırmızı gibi yüksek sesle elinizi deneyin. Cilt tonunuza en uygun tonu bulun ve bütünüyle sallayın. Cesur bir debriyaj çantası ve bir çift şık topuklu ayakkabı gibi aksesuarlar ekleyin. Kalabalık arasında öne çıkmanızı sağlayan çok yönlü bir seçenektir.

KOMBİNLEME ÖNERİSİ

Kombin önerileri

Kombin önerileri

 

2. Kahverengi Pu deri mont

Kahverengi pu deri mont

Kahverengi pu deri mont

Kahverengi bir PU ceket sallarken dondurucu havanın hüküm sürmesine izin verin. Bu suni deri dış giyim, soğuk aylar için klasik ve sade bir seçenektir ancak bu sezon trendini koruyor. Bir çift ince pantolon veya etekle tamamlayın. Hatta belinizi bağlayabilir ve bir elbiseyle kombinleyebilirsiniz.  Bu ürünle en güzel kombinleyebileceğiniz  olan mükemmel tonlar siyah, gri veya mavidir. Bu çarpıcı seçeneği her zaman kullanmaya hazır olun.

KOMBİNLEME ÖNERİSİ

Kombinleme önerisi

Kombinleme önerisi

3. Her yerde doğal tonlar

Her yerde doğal tonlar

Her yerde doğal tonlar

Son birkaç sezonun en uzun süren trendlerinden biri ve ve trend olmaya devam ediyor. Bu tek renkli ve nötr kıyafetlerin kombinlemesi  kolaydır ve herkes için harika görünür. Balıkçı yakalı kum rengi bir takımdan bir boilersuit veya deri eteğe kadar seçim yaparak tamamlayabilirsiniz. Bu nötr tonun farklı tonlarını denemekten korkmayın; kum, deve renklerini deneyebilirsiniz. Fırsatlar sonsuzdur ve herkesin dolabı için zamansız bir seçenektir.

KOMBİNLEME ÖNERİSİ

Kombin önerileri

Kombin önerileri

4. Çizme içine sıkıştırılmış geniş paça pantolon

Çizme içine sıkıştırılmış bol paça pantolon

Çizme içine sıkıştırılmış bol paça pantolon

Yeni stilleri karıştırmak ve eşleştirmek, yeni bir şey keşfetmenin harika bir yoludur ve bu son trendin yaptığı da budur. Düz paçalı pantolonunuzu çizmelerin içine sokmak, klasik kıyafete harika bir hava katar ve takımınıza ince bir punk dokunuşu katar. Dövüşü kovboy tasarımlarına tercih edin, kişiliğinize uyacak mükemmel uyumu bulabilirsiniz.

KOMBİNLEME ÖNERİSİ

Kombinleme önerisi

Kombinleme önerisi

5. Doğal tonlarla mavi tarz

Doğal tonlarla mavi tarz

Doğal tonlarla mavi tarz

Sezonun en öne çıkan renk kombinasyonlarından biri olan mavi bükümlü nötr tonlar popüler bir seçimdir. Son birkaç ayın en sıcak tonlarından bazılarını birleştiriyor ve üzerine sihirli bir dönüş getiriyor. Parlak mavi çantalı şık kahverengi bir takım elbise arasından seçim yapın. Bu herkes için çarpıcı bir seçenektir ve o kadar çok yönlüdür ki yüzlerce farklı parçayı deneyebilirsiniz.

NASIL KOMBİNLENİR?

Nasıl kombinlenir

Nasıl kombinlenir

6. Sarı uzun kabanlar

Sarı uzun kabanlar

Sarı uzun kabanlar

Bu güneşli kabanlardan birinde en soğuk günleri bile aydınlatın. Sarı, cesur ve canlı bir gölgedir ve kesinlikle birkaç kişinin dikkatini çekecektir. Farklı tonlarda tonu düzleştirin veya beyaz balıkçı yaka ve kahverengi botlarla sallayın. Bir siperden kabarık cekete kadar, bu kolay parçanın sizin için çalışmasını sağlamanın birçok yolu var!

NASIL KOMBİNLENİR?

Nasıl kombinlenir?

Nasıl kombinlenir?

7. Krem rengi sade çizme

Krem rengi sade çizme

Krem rengi sade çizme

Bu acayip botlarla muhteşem görünebilirsiniz. Dizin hemen altında oturan ve her adımda buruşan bu ayakkabı, soğuk aylarda harika görünüyor. İster sıcak bir krem ​​rengi tercih edin, ister kirli beyaza düşkün olun, her kıyafetin şık görünüm elde edebilirsiniz. Soluk tonu beyaz bir tişört veya bir ceketin altındaki düğmeli düğmeyle tamamlayın. Siyah bir elbise ve büyük boy blazer ile öne çıkmalarını sağlayın.

NASIL KOMBİNLENİR?

8. Kaplan baskıları 

Kaplan baskıları

Kaplan baskıları

Her sezon, imrenilecek yeni bir hayvan baskısı var. Bu sezon, kaplan deseni için sırada bekleyen kadınlar var. Bu eğlenceli ve taze baskı, denize girmeden monokrom bir kıyafeti canlandırmanın harika bir yoludur. Siyah ve sıcak kahverenginin kombinasyonu, düşme sıcaklığına mükemmel şekilde uyacaktır. Karışıma bir çift kot pantolon ekleyin ve desenli aksesuarlar veya ayakkabılarla oynamaktan korkmayın. Bu trendle biraz eğlenin; görünümünüzü tazelemenin kolay bir yolu.

NASIL KOMBİNLENİR?

9. Pop renkli yumuşak el çantaları

Pop renkli yumuşak el çantaları

Pop renkli yumuşak el çantaları

Bottega Veneta'dan Miu Miu'ya kadar, bu yumuşak kavramaları benimseyen birçok tasarımcı var. Dalgalı deri, soğuk aylar için mükemmel bir seçenektir ve onu takmanın birçok eğlenceli yolu vardır. Grubunuzun geri kalanı arasında parlak bir renk patlaması seçin. Kahverengiler ve nötrler arasında turuncuyu, mavi arasında sarı veya beyaz ile bordo deneyin. Maksimum etki için bu aksesuarı kolunuzun altında tutun. Bu, herkes için rahat ve şık bir seçimdir.

NASIL KOMBİNLENİR?

10. Halka küpeli zincir kolyeler

Halka küpeli zincir kolyeler

Halka küpeli zincir kolyeler

Bu sezon, neden bir çift çarpıcı halkalı şık bir zincir kolye eklemeyesiniz? Bu klasik takı seçenekleri, tasarım açısından zamansızdır ve her tür kıyafetle çalışır. Geleneksel bir his için altın veya gümüşü tercih edin ya da bir ifade parçasıyla kıyafetinize biraz renk katın. Nereye giderseniz gidin, bu küpeleri tercih etmek isteyeceksiniz!

NASIL KOMBİNLENİR?

Depremi hikayelerine konu edinen dünyaca ünlü filmler

İLİŞKİLİ HABER

Depremi hikayelerine konu edinen dünyaca ünlü filmler
Mürdüm renk ile uyumlu dekorasyon renkleri

İLİŞKİLİ HABER

Mürdüm renk ile uyumlu dekorasyon renkleri
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0