Demet Akalın'ın bu tarzının bedeli 3 milyon 518 bin TL!

Şarkıcı Demet Akalın, dünyaca ünlü markaların mağazalarını dolaştı. Akalın, milyonluk tarzıyla da dikkat çekti.

Demet Akalın, önceki gün İstinyePark’taydı. Markalar Sokağı’nda bulunan Gucci, Louis Vuitton, Dior ve Beymen mağazalarını gezdi. Güneşli havanın keyfini açık havada alışveriş yaparak çıkaran Akalın çok neşeliydi. Tarzıyla da her zamanki gibi dikkat çekti.

Şarkıcının ayakkabıları 6 bin 400, eşofmanı 12 bin 200, saati 500 bin, tektaşı ise 3 milyon TL. değerindeydi. Üzerindekilerin toplam maliyeti ise 3 milyon 518 bin TL’yi bulmuştu.

KOMBİNİYLE GÜNDEM OLMUŞTU!

Koronavirüs hastalığını yeni atlatan ve şarkıcı Alişan ile beraber sundukları sabah programı için yeniden ekrana çıkmaya başlayan şarkıcı Demet Akalın, yayında tercih ettiği kombiniyle sosyal medyada gündem oldu. 

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında uzun bir gömlek giyen Akalın’ın kombini takipçilerinden tam not aldı. Gömleğinin ücreti ise duyanları şaşırttı.

Demet Akalın’ın sabah programında giydiği dünyaca ünlü bir markaya ait gömleğin fiyatının 14 bin 800 TL olduğu ortaya çıktı. Akalın program kıyafetleriyle çekilen fotoğrafları da Instagram'dan paylaştı.

Giyim tarzı ve marka tutkusu ile konuşulan şarkıcı Demet Akalın, yaklaşık 5 bin TL'lik alışveriş stili ile de dikkat çekmişti. 

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 9

Başak 3 yıl önce

Adaletsizliğin de bu kadarı valla pes!! Bazıları yiyecek ekmek bulamaz, üstüne giyecek doğru düzgün kıyafeti bile yoktur kimisi de böyle paraları savurur bir kıyafete yazık gerçekten ☹️☹️

Toplam 4 beğeni

Vatandaş 3 yıl önce

Devlet bize yardım etsin, geçinemiyorum diyordu değil mi.

Toplam 3 beğeni

Bir ogrenci 3 yıl önce

Biz 5.000tl yi bulamazken millet neler alıp giyiyor biz 5.000tl bulmak için çalışırken gidip bir gömleğe 5.000tl veriyorlar

Toplam 3 beğeni

Enes 3 yıl önce

Devlet bize de yardim etsin açız geçinemiyoruz diyen abla ;)

Toplam 3 beğeni

of61 3 yıl önce

geçinemiyorum diyen bu değilmiydi? 5.000 tl üzeri bizim giysiler çarşamba pazarından hepi topu 170 tldir.

Toplam 13 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun