Triko bot nedir ve triko botlar nasıl kombinlenir? 2020 triko bot modelleri

Bu sezon trend olan ve kadınlar tarafından çok sevilen triko bot modelleri ile şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Hem şık hem de spor uyumunun tasarlandığı triko botlarla stil önerilerini sizler için derledik. Kış gardırobunuzu yenilerken size kılavuzluk edebilecek sezonun en trend triko bot önerilerimizi inceleyin.

Kış mevsimine adım atarken kendinizi kışlık alışverişe hazırlayabilirsiniz. Soğuk havaların bir anda başladığı bu günlerde birbirinden güzel ayaklarınızı ısıtacak triko modeller popüler olmaya başladı. Her sene aynı botlardan sıkılan ve tarzını tanımlarken spor-şık kelimelerini kullananlar için bu seneye özel bir trend; triko olan hayvan desenli kısa-kalın topuk botlar. Triko botlar artık hemen hemen her mağazada rastlamak mümkün desek yeridir. Bu botları siyah ya da kahve kadife bir pantolon ve krem rengi kazak veya gömlek ile kombinleyebilir, şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Her ne kadar kışın giyinirken zorlansanız da, farklı birçok materyali bir arada kullanabileceğimiz harikulade bot modelleri bulunuyor. Size kılavuzluk etmesi açısından sezonun trend botlarından yola çıkarak stil önerileri hazırladık. İşte 2020-21 triko bot modelleri:

2020-21 triko bot modelleri

2020-21 triko bot modelleri

2020-2021 TRİKO BOT MODELLERİ

Biraz daha feminen ve de havalı bir görünüm için sokak görünümlerinden alışkın olduğumuz tarz krem rengi bir sweatshirt altına siyah ya da kahverengi bir uzun etek ile kombinlemeyi de deneyebilirsiniz. Biraz nude biraz triko tarz botlarla hem şık hem de çok rahat bir stil yakalayabilirsiniz.

nude rengi triko botlar

nude rengi triko botlar

Triko bağcıklı botlar

Bağcıklı triko botlar

Bağcıklı triko botlar

Bir çift triko bot almak istiyorsanız kendinize engel olmayın; çünkü triko bağcıklı botlar doğru kombinlendikleri zaman kendine has stili olan şık bir kadın gibi görünmemeniz için hiçbir sebep yok. 

Kısa triko botlar

Kısa triko botlar

Size önerimiz üzerine diz hizasında çarpıcı bir etek ve havalı bir triko giymeniz yönünde.

bot modelleri

bot modelleri

Taşlı ve yazlık ayakkabı görünümünü andıran triko botları şık bir etek ve şık bir çantayla kombinleyebilirsiniz. Bu sezonun trend ve popüler triko botlarının fiyatı 90 TL VE 200 TL arasındadır.

Fermuarlısı da bulunan triko botlar hem pratik, hem çok tarz.

Kilo verdiren yoğurtlu sumak kürü! Sumak yiyerek nasıl zayıflanır? Sumak çayı tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Kilo verdiren yoğurtlu sumak kürü! Sumak yiyerek nasıl zayıflanır? Sumak çayı tarifi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0