Kış sezonunun en popüler kabanları 2020-21 Kış sezonunun en sevilen kadın kaban modelleri

Kadınlar için en iyi kışlık montlar sizi sıcak ve şık tutacak. Günlük seçenekler arasında kemerli kabanlar, parkalar, kaşe gibi birçok kaban seçenekleri bulunur. Peki kış sezonun en popüler kabanları neler? Kış mevsiminde kadınların en çok tercih ettiği kaban modellerini sizler için derledik.

Hava soğudukça, gardırobunuzdaki en sıcak tutan paltoyu giymek çok cazip gelebilir. Soğuk havalarda kendimizi koruma altında hissettiğimiz kabanlar, yeni sezonda iddialı ve güzel stiller oluşturuyor. Dünya modasında oversize kaban ve palto rüzgarı esmeye devam ediyor. Geniş kalıplarıyla rahatlığı zirveye taşımayı vadeden tasarımlar, yün dokularıyla da sıcacık bir kış geçirmeniz için imdada koşuyor. Kimi oversize akımını bile ikiye katlayan geniş kalıplarıyla bir sığınak oluyor kimi de yumuşacık dokularıyla kış mevsimini sevdiriyor.  Bu sene deve tüyü kabanlar gardırobunuzun en popüler parçası olacak. İşte bu soğuk mevsimi en şık mevsime dönüştürecek birbirinden iddialı kabanlar:

Kış sezonunun en popüler kabanları

Kış sezonunun en popüler kabanları

KIŞ SEZONUN EN POPÜLER KABAN MODELLERİ

Kemerli Kabanlar

Kemerli kabanlar

Kemerli kabanlar

Tamamen sıcak ve rahat olan bu kemerli kabanlar herkes tarafından giyilebilir, ancak çok uzun değilseniz topuklu ayakkabı tercih etmeyi unutmayın.

Parka montlar

Parka montlar

Parkalar, kalın, bazen su geçirmez malzemeden yapılan her iki stil de kapüşonlara ve fermuarlı / çıtçıtlı bir modeldir. Bu rahat stil parkalar, geleneksel olarak haki ve ordu yeşili tonlarında tarz, gündelik görünümler için mükemmeldir ve siyah, skinny jean pantolon ve botlarla harika gider. 

Kruvaze kesim kaban modelleri

Kruvaze kesim kabanlar, hem erkekler hem de kadınlar için klasik bir dış giyim tarzıdır. Sizi kışın sıcak tutacak şekilde tasarlanmıştır tamamen modaya uygun görünür. Kruvaze bir ön cepheye sahip ve tipik olarak kalçanın hemen altında biter. 

Kaşe kaban modelleri

Alttaki tüm katmanlarınıza hala uyacak uzun ve zayıf bir ceket için pazardaysanız, bir Chesterfield ceket sizin stiliniz olmalı. Tüm kış boyunca sizi sıcak tutmayı vaat eden bu mont, rahatlık soluyor ve rahat bir zarafet ortaya çıkarıyor. Chesterfield paltolar, ince, sütun benzeri bir silueti ve blazer benzeri yakaları olan özel paltolardır. Bu stili gece veya gündüz giyin, ancak ön tarafı açık bıraktığınızdan emin olun ve dünyaya, altındaki muhteşem kıyafetinize bir göz atın.

Puf kabanlar

2020/21 sonbahar – kış sezonunda sarılma hissi uyandıran kabanlar, eminiz ki dikkatinizi çekmiştir. Kırık beyaz, krem ve kahveye kaçan tonlarıyla aydınlık bir görünüm sunan parçalar, mevsimin en konuşulanlarından oluyor. 

Uzun kaban modelleri

Uzun kaban modelleri

Uzun kaban modelleri

80'lerin uzun, ayak bileği uzunluğundaki paltoları tekrar geri döndü.  Bu maksi paltolar, dünyanın önde gelen moda şehirlerinin sokaklarında görüldü ve artık gardırobunuza girmeye hazır. Bu modaya uygun ve tam uzunlukta stile yatırım yaparak, bu kışı modaya uygun ve sıcak tutmak çocuk oyuncağı olacak. Unutma, bu giysi görünüşünün çoğunu kaplayacak. Dolayısıyla, siyah gibi temel bir renk seçerseniz, görünümünüzü mülayimden ışıltıya dönüştürmek için ilginç aksesuarlar ve stil ayrıntıları ekleyin.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0