En güzel ve modern Hint takıları! 22 Ayar Hint işi kolye modelleri

Son dönemin kına gecelerinde en çok tercih edilen ve oldukça popüler olan gösterişli takılardır. Hintlilerin kıyafetlerinin güzelliğinin yanında takıları da oldukça dikkat çekiyor. Ülkemize Hindistan'dan gelen Hint takıları güzelliği göz kamaştırıyor. Gelin hep birlikte son dönemde kadınlar tarafından popüler olan en güzel Hint takılarını inceleyelim...

Dünyanın her yerinde meşhur olan ve izlediğimiz bütün Hint filmleri ve dizilerinde gördüğümüz Hint takılarının ünü bütün sınırları aştı. Hindistan'nın geleneklerinde olmazsa olmaz olan Hint takılar ve Hint kıyafetleri düğünlerde gelinler ve çoğu süslenmeyi seven kadın tarafından tercih ediliyor. Büyüleyici bir güzelliğe sahip bu kıyafetlerle birlikte uyum sağlayan birbirinden güzel hint işi takılar bulunuyor. Bu kıyafetlere eşlik eden hint takıları birçok çeşitleri bulunuyor. Hint işi takılarda küpeler, kolyeler, şahmeranlar, saç aksesuarları, hızmalar, kulak aksesuarları, broşlar, yüzükler, bilezikler daha sayamadığımız bir sürü takılar bulunuyor. Gösteriş ve zarafetin öncülüğü yapan en güzel Hint takılarını sizler için derledik. Buyrun hep birlikte göz atalım:

En güzel hint takıları

En güzel hint takıları

EN GÜZEL HİNT TAKILARI

Türkiye'de de bulabileceğiniz hint takıları bazı satıcılar tarafından getiriliyor. İmitasyon olarak da bulabileceğiniz hint işi takılarını aynı zamanda 22 ayar gerçek altın olarak da satın alabilirsiniz.

Hint takıları altın modelleri

Hint takıları altın modelleri

Hindistan’dan gelen bu göz kamaştırıcı takılar ve aksesuarlar, bayanları göz alıcı bir hale getiriyor.

Hint işi altın  takı modelleri

Hint işi altın takı modelleri

En çok tercih edilen altın gerdanlık kolye setleri Türkiye'de de kına gecelerinde çok kullanılmaya başlandı.

Hint kadınları gösterişli takıları ve büyüleyici makyajlarıyla özellikle rengarenk büyüleyici kıyafetleri ile tüm dünyanın ilgi odağı oldu.

Hint gelinlikleri ve takıları

Hint gelinlikleri ve takıları

Sizde bu göz kamaştıran aksesuarlara sahip olmak istiyorsanız tarzınıza ve kıyafetinize uygun modellere adım atın.

Hint takıları bilezik

Hint takıları bilezik

jj

Hint takılarında; burun hızması, saç aksesuarı, ayak bilekliği, küpe, şahmeran bileklik, gerdanlık gibi aynı modelde bulabileceğiniz setlerde bulunuyor.

Bordo Antik Altın 'TARAN' Gerdanlık Kolye Seti GLİMOUR 

Antik altın bebek pembesi 'HARLEEN' gerdanlık kolye takı seti

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0