2021 en güzel gelinlik modelleri neler? Gelinlik kiralama fiyatları

Pandemi kurallarının azaltılmasıyla sezonu yeniden açılan düğünlerde genç kızların hayali olan gelinlik modelleri damga vurdu. Birbirinden şık ve zarif gelinlikleri sizler için araştırdık. Özellikle 2021 yılında değişen tercihlerden bahseden modacı Gökhan Beter, Yasemin.com muhabiri Müge Çakmak'a merak edilenleri açıkladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Hayatında bir kere olacak bu özel günde gelin adayları çok güzel ve farklı olmak ister. Birçok kadının hayalleri arasında yer alan gelinlik modellerinde öne çıkan bazı detaylar bulunuyor. Her zevke ve tasarıma hitap eden gelinlik modelleri özel olarak tasarlanmaktadır. 2021 yılında pandemi nedeniyle daha çok nikahlara yönelen çiftlerin tercih ettiği kabarık gelinlikler yerini sade gelinliklere bıraktı. Fotoğraflarda da kusursuz bir görünüm elde etmek isteyen gelin adaylarının tercih edeceği modeller neler? Gelin hep birlikte bakalım...

Gelin adayları için modern tasarım kodlarına uygun şekillerde üretilen gelinlikler, sıra dışı bir görünüm sergilemek isteyen kadınlar için ise farklı renkler de yansıtabiliyor.

Kırmızı, yeşil, pembe gibi renklerde üretilen alternatif renkli gelinlikler, size benzersiz bir görünüm kazandırırken farkınızı rahatça ortaya koyabilmenizi de mümkün kılıyor.

2021 en trend sade gelinlik modelleri neler? En güzel sade gelinlik modelleriİLİŞKİLİ HABER2021 en trend sade gelinlik modelleri neler? En güzel sade gelinlik modelleri

2021 en güzel gelinlik modelleri neler

2021 en güzel gelinlik modelleri neler

Kabarık, straplez, balık gibi farklı modellerde üretilen gelinlik çeşitleri, vücut tipinize de kusursuz bir şekilde uyum sağlayarak güzelliğinizin altını çiziyor.

2021 tesettür gelinlik modelleri

2021 tesettür gelinlik modelleri

Tesettür gelin adaylarının en çok tercih ettiği gelinlikler arasında A kesim gelinlik ve balık model gelinlikler bulunuyor. 

gelinlik fiyatları ne kadar 2021

gelinlik fiyatları ne kadar 2021

Bu sezon gelinlik fiyatlarında uçuk bir artış görünmüyor. Her bütçeye uyumlu olan gelinlik modelleri 6 bin ile 15 bin TL arasında değişmektedir. 

Gelin makyajı nasıl olmalı? Kusursuz gelin makyajı için 10 öneri

İLİŞKİLİ HABER

Gelin makyajı nasıl olmalı? Kusursuz gelin makyajı için 10 öneri
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0