Yaz aylarının vazgeçilmezi elbise modelleri ve kombin önerileri

2021 yılının moda sektöründe en çok tercih edilen modellerden biri de elbiselerdir. Sıcak aylarda tiril tiril giyile bilen elbiseleri hem günlük hayatta hem de özel davetlerde tercih edebilirsiniz. Bu yıl ise elbiselerde çiçek desenlerine hemen hemen her modelde rastlıyoruz. Bunun yanı sıra dünyaca ünlü markalar da genellikle çiçeklerden ilham alan kıyafetler üretti. Yaz aylarının vazgeçilmezi elbise modelleri

70'li yıllarda moda olan çiçekli elbiseler günümüzde yine tarihten fırlayıp vitrinlerdeki yerini aldı. Ancak o zamanlar daha büyük çiçek figürlerinin kullanıldığı elbiseler yerine günümüzde taban renklerinin üzerine küçük çiçek desenleri daha çok tercih edildi. Dokusu ve kumaşlarıyla gösterişten uzak sade şık ve ferahlatıcı elbiseler arkadaş buluşmalarında ya da özel davetlerde ön plana çıktı. Bunun yanı sıra kabarık kollar ve desenlerle zenginleşen kıyafetlerde sarı ve tonları daha fazla kullandı. 

Normalleşmeyle beraber enerjinizi artıracak yaz kombinleriİLİŞKİLİ HABERNormalleşmeyle beraber enerjinizi artıracak yaz kombinleri

DAVETLERDE KULLANILAN PİLİSELİ ELBİSE

İnce pilise elbisenin daha şık olmasını sağlar. Son yıllarda us kısmı düz ancak etek kısmının piliseli olan elbiseler davetlerin olmazsa olmazlarından oldu. Uzun süre düşünmeyeceğiniz hızla kombin oluşturabilirsiniz. Yazın renkleriyle soft bir tarzla davetlerin göz dolduran misafiri olabilirsiniz. 

davet elbiseleri

davet elbiseleri

PİKİNİK İÇİN TERCİH EDİLENLER

Normalleşmeyle beraber temiz bir hafa alma ve güzel günlerin tadını mesafeye uyarak çıkarmanın tam zamanı! Doğayla uyumlu olun ve enerjinizi arttırın. Hasır aksesuarlar muhteşem bir kombin yakalayabilirsiniz. 

vesna elbise

vesna elbise

OFİS ORTAMINDA TERCİH EDEBİLECEĞİNİZ TARZ

Ofis ortamına hem resmi hem rahat elbise seçimi bu yaz daha kolay oldu. Sandalet ve daha düz renkler tercih ederek resmi bir hava kazanabilirsiniz. Belden bağlamalı kıyafetler tercih ederek vücut proporsiyonunu kesebilir daha uzun görünebilirsiniz. 

yaz elbiseleri

yaz elbiseleri

BİR YORUM YAPIN 0