Dior Haute Couture'nin Sonbahar - Kış koleksiyonu belli oldu!

Pandemi sonrası modacılar yeniden bir araya gelerek mevsimsel koleksiyonlarını sergiledi. Sonbahar-Kış koleksiyonu için harekete geçen tasarımcılar kıyafetlerin yanı sıra saç ve makyajların da sinyallini verdi. Bunun yanı sıra filmlerde ikon olmuş kişilerin kıyafetlerinden de esinlenerek modaya farklı bir tasarım getirildi. Dior Haute Couture'nin Sonbahar - Kış koleksiyonu belli oldu!

Modanın ana temelleri olan Dior, Armani ve Chanel, markaları yeniden podyumlarda boy gösterdi. Sonbahar ve Kış koleksiyonunu yansıtan markalar bu kez film karakterlerinden esinlendi. Her bir tasarıma bir dokunuş veren modacıların özellikle geriye dönüşü modernite etme çabaları da gözlerden kaçmadı.

haute couture modası

haute couture modası

Özellikle 80'li ve 70'li yıllara damga vurmuş tasarımların yer aldığı kolesksiyonlarda dikkatlerden pileli kıyafetler dikkatlerden kaçmadı. Uzun yıllardır modada yer olan pilelin sonbahar kış koleksiyonunda yer aldığı görüldü.

haute couture modası

haute couture modası

Bunun yanı sıra ikili takımlarda yer aldı. Ofis, davet ve günlük ortama hitap eden tasarımlarla, markalar bu yıl birden fazla seçenek sunuyor.

haute couture modası

haute couture modası

Özel davetlerde tül seçimleri ve işlemeler yer aldı. Bel kısmının ön plana çıkması için kemerler ise yeniden en çok tercih edilecek aksesuar olacak. Bunun yanı sıra klasik ayakkabılar ve sürmeli makyajlarda bu sezona damga vuracak. 

BİR YORUM YAPIN 0