İngiliz Kraliyet ailesinin gözde gelini Kate Middleton'un muazzam giyim tarzı

Dünyanın en şık prenseslerinden biri olan Kate Middleton, giyimiyle gündemden düşmüyor. Sürdürülebilir bir moda anlayışı olan Kate'nin her giydiği neredeyse günlerce konuşuluyor. Ancak öte yandan İngiliz Kraliyet ailesinin gözde gelini olan Middleton'un muazzam tarzını siler için radarımıza aldık.

İngiliz Kraliyet ailesini Elizabeth'ten sonra en iyi temsil eden isimlerden biri olan Kate Midddleton, giyim tarzıyla dünya genelinde taktir topluyor. Kraliyet geleneklerine göre dar, kısa ve açık kıyafetler yasaktır. Kate Middleton, bu yasaklar gölgesinde muazzam bir İngiliz kadını tarzı oluşturdu. genellikle resmi kıyafetlerle gördüğümüz Middleton'un özellikle tercih ettiği aksesuar ise şapkalardır. Bir dönem sık sık şapka modelleriyle gündem olan Kate'nin şimdiler de ise en dikkat çekici tarzı saçları oldu. Evliliğiyle beraber medyadan hiç düşmeyen Middleton'un sürekli aynı saç stilini tercih etmesi dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca güzel prenses sürekli aynı ton makyaj tercihi yapıyor. 

Güzel oyuncu Fahriye EvcenİLİŞKİLİ HABERGüzel oyuncu Fahriye Evcen'in kombinleri ve fiyatları! Çantasının fiyatı dudak uçuklattı

kate middleton kıyafetleri

kate middleton kıyafetleri

Çoğunlukla tercihini takım kıyafetlerden kullanan Kate, bunlarla beraber zarif takıları tercih ediyor. Dizlerinin altına kadar olan kıyafetlerindeki özel tasarımlar ise Kraliyeti temsil ediyor. 

kate middleton tarzı

kate middleton tarzı

İnce uzun ve zayıf bir vücut yapısı olan Kate'nin tercihleri tam vücut proporsiyonuna uygundur. Genellikle siyah, gri, yeşil, lacivert ya da kırmızı tonları tercih eden Kate'yi spor kıyafetlerle de görmek mümkündür. 

Pelin AkilİLİŞKİLİ HABERPelin Akil'in en çok tercih ettiği kombinleri

kate middleton çanta modelleri

kate middleton çanta modelleri

Takılarında olası oranda az tutan Kate'nin en önemli aksesuarı çanta ve şapkalarıdır. Modayı da yakından takip eden Kate'nin çanta tercihleri neredeyse hiç değişmedi. Gülüşü ve zarafeti ile dikkat çeken Middleton'un ileride Kraliyeti daha iyi temsil edileceği düşünülüyor.

kate middleton tarzı

kate middleton tarzı

Okul çağlarından itibaren disiplinli bir ailede yetiştiğinden aslında tarzı çocukluk yıllarına dayanıyor. 

BİR YORUM YAPIN 0