2022 manikür trendleri belli oldu! 2022'ye damga vuracak manikür modelleri

Güzellik trendlerine ayak uydurmanın en kolay yollarından birinin parmaklarımızın ucunda olduğu konusunda hepimiz hemfikiriz. 2022 yılına damgasını vuracak manikür trendlerini incelemeye ne dersiniz?

Tırnakların temiz, bakımlı ve güzel görünmesini kim sevmez ki! Bu noktada ojeler en büyük destekçilerimiz. Renk renk çeşitleri ve farklı dokularıyla 2022 oje trendlerini şekillendirecek manikür tercihlerini sizler için araştırdık. Malum pandemi nedeniyle 2021 bol miktarda kolonya ve dezenfektanla, ekstra su-sabun ikilisiyle geçti. Bu süreçte pek çoğumuz kolay temizlik için uzun tırnaklarla vedalaşmak durumunda kaldık. Bu seçim 2022'de de devam edecek ve uzun tırnaklar bu sene pek de popüler olmayacak. Kısa ve yuvarlak şekillendirilmiş tırnaklar hem bakımlı hem de temiz bir görünüm için vazgeçilmez olacak.

PEKİ 2022 MANİKÜR TRENDLERİNDE NELER VAR?

  • 3 Boyutlu tırnaklar:  İncilerden kabarık kıvrımlara kadar, üç boyutlu tırnak sanatı, manikürlerin bir sonraki yenilikçi halidir. Ancak pek de pratik olduğu söylenemez.
     

  • Girdap: 2000'lerin başındaki trendlerin yeniden hayatımıza girmesi şaşırtıcı değil. Saç, makyaj ve moda bir yana, favori girdap deseni trendi de parmak uçlarımıza geri dönüyor.

  • Gradyan: Yeni sezonun trendinde iyi bilinen tırnak teknikleri - Fransız manikür, gradyan, mat solüsyonlu monokromatik manikür, manikür "kırık cam", "kedi gözü" ve tırnakların mermer tasarımı.

  • Delikli şık manikür: Delikli modaya uygun manikür, eğilimi koruyor, metalik efektli deliklerin tasarımı için yeni çözümler, renkli vernik, "negatif boşluk" tarzında şeffaf bırakıyor. Ay manikürü, yenilenen tırnaklara uygun, tırnaklarınızda uzun süre kalıcı güzel bir etki sağlayacaktır.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0