Ünlü ve pahalı markaların taklitlerini satın alır mısınız?

Markalı ve yüksek fiyatlı olan ürünlerin taklitleri yasak olsa da üretilmeye devam ediyor. Modaya düşkün kadınların gözdesi haline gelen taklit ürünler neredeyse orijinaliyle birebir üretiliyor. Peki siz orijinaline ulaşamayacağınız bir ayakkabının veya çantanın sahtesini alır mısınız?

Kadınlar özellikle şık giyinmeyi ve güzel kokmayı sevdiği kadar lüks görünmeyi de isterler. Bunu da dünyaca ünlü markaların birbirinden kaliteli parçalarını bir araya getirerek gösterirler. Fakat birçok kadın ünlü markalardan giyinmek isterken onlara çok para vermek yerine internet üzerinden veya bazı butiklerden taklidini satın alarak bu duruma çözüm bulabiliyor.

Ünlü markaların sahtesini giyer misiniz?

Ünlü markaların sahtesini giyer misiniz?

ÇANTALAR VE AYAKKABILAR NEREDEYSE ORİJİNALİYLE AYNI ÜRETİLİYOR?

Özellikle mağaza vitrinlerinde sergilenen çanta ve ayakkabıların şıklığının yanı sıra kaliteli olduğunu görebilmek için alıcı gözle bakmamıza gerek bile kalmazken, fiyatlar onlara ulaşmamıza engel olabiliyor. Bu sebeple çözüm olarak internette yapılan küçük bir araştırma, ünlü ve pahalı markaların neredeyse birebir aynısına daha uygun fiyatla ulaşma imkanını sağlıyor.

Ünlü markaların sahtesini giyer misiniz?

Ünlü markaların sahtesini giyer misiniz?

Peki siz beğendiğiniz pahalı bir aksesuarın veya kıyafetin taklidini mi alırdınız yoksa orijinali için paranıza kıyar mısınız?

BİR YORUM YAPIN 0