İlkbahara uyum sağlayan parçalar! İlkbahar modelleri 2022

Moda dünyasının 2022 ilkbahar yaz trendleri arasında olan kıyafetleri giyme zamanı geldi. Mevsim geçişlerinde rahat kombinlenebilecek parçalar, ilkbahara hızlıca uyum sağlıyor. İşte bu sezonun ilkbaharına damga vuran trend parçalar...

2022 ilkbahar yaz koleksiyonlarında vitrinlerde sergilenen parçalar trend listelerinin başında yer almaya başladı. Stilistlerin hayal gücünü sundukları bu parçalar güneşli günlere duyduğumuz özlemi ikiye katlıyor. Baktıkça doyamadığımız renk ve desenlerin birbirine olan uyumunu yakalayan kadınlar, moda ikonu olma yolunda hızla ilerliyor. Özellikle tesettür modasının geliştiği bu son zamanlarda her sezon adından çokça bahsettiren blazer ceketlerin, kombinlere kattığı doyumsuz şıklık, sokak stillerinin yanı sıra ofis ortamlarında da rahat ve havalı bir tarz ortaya koyuyor.

2022 İLKBAHAR YAZ KOLEKSİYONU

  • Blazer ceketler;

blazer ceketler

blazer ceketler

Blazer ceketlerle renk oyunu! Blazer ceket modelleriİLİŞKİLİ HABERBlazer ceketlerle renk oyunu! Blazer ceket modelleri

Hemen her kadının gardırobunda bulunan ve joker parça haline gelmiş olan blazer ceketler bu sezonun koleksiyonlarında başrolü üstleniyor. Renkler ve modelleriyle etrafa neşe saçan ceketler, en pratik yoldan kombinleri oluşturabilmemiz için bu yılın da kurtarıcı parçalarından olmaya devam ediyor.

Blazer ceketlerin ve trençkotların her kıyafetle uyum sağladığı inkar edilemez bir gerçekken bu yıla damgasını vuracak mavi ve yeşil ikilisi doğayı, bir nane tadında hissetmemizi sağlıyor. 

blazer ceketlerin uyumu

blazer ceketlerin uyumu

H&M / Yeşil Blazer Ceket: 499,99 TL

H&M / Mavi Şık Pantolon: 379,99 TL

H&M / Siyah Kalın Tabanlı Makosen: 429,99 TL

H&M / Bej Trençkot: 759,99 TL

H&M / Siyah Shopper Çanta: 249,99 TL

  • Trençkotların uyumu;

Trençkotların uyumu

Trençkotların uyumu

Günümüze geçmişin esinlerini yansıtan trençkotlarla kalın montların artık raflara kaldırılmaz zamanı geldi. Bu rüzgarı arkasına almayı başaran parçalar ilkbaharın gözde kıyafetleri arasında yer alıyor. Hemen her kombinde istenilen renklerle giydirilebilen trençkotlar vitrinlerde olmaktan hiç sıkılmıyor. Her dönemde ilk olarak gözleri üzerine çeken bu parçaların rahatlığı ve verdiği havalı görünüm filmlere bile konu olacak türden.

  • Desenli elbiselere merhaba;

Desenli elbiselere merhaba

Desenli elbiselere merhaba

Güneşli bahar günlerini beklediğimiz şu günlerde efil efil esen rüzgarı hissettirecek orta kalınlıkla desenli elbiseler, renkleri ve modelleriyle moda düşkünü kadınları enerji dolu bir bahara çıkarmayı planlıyor. Baharı beklediğimiz hafif serin günlerde mütevazı elbiseler, süet botlar ve trençkotlarla kombinlenmek için can atıyor olabilir. 

desenli elbiselerin trençkotlarla uyumu

desenli elbiselerin trençkotlarla uyumu

ZARA / Desenli Gömlek Elbise: 659,95 TL

ZARA / Yumuşak Deri Düz Loafer: 659,95 TL

ZARA / Kanvas Çapraz Askılı Çanta: 499,95 TL

ZARA / Kemerli Rahat Trençkot: 759,95 TL

BİR YORUM YAPIN 0