Modada en sık yapılan hatalar nelerdir? Uzak durmanız gereken 3 moda hatası

Moda dünyasında yapılabilen en ufak bir hata şıklığınıza gölge düşürebilir. Fakat hem renk hem kesim hem de vücut yapısına göre seçimler yaparsanız diğer ihtimalin aksine ışığınızı çok daha iyi bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Biz de bu noktada yanlış tercihlerden kaçınabilmeniz için şıklığa gölge düşürebilecek hatalara göz gezdirdik. İşte sıklıkla gözden kaçırılan 3 moda hatası...

Yalnızca iş ortamında değil arkadaşlarımızla yapacağımız bir kahve buluşması için bile şık olmaya özen gösteririz. Hatta yalnızca kendimizi şımartacağımız bir aktivitede temiz, tonlarıyla birbirine uyum sağlayabilecek kıyafetler seçerken maalesef ki tek bir hata tüm şıklığa ket vurabilir. Ne yazık ki moda bunu kabul etmiyor. Bazen giyilen bir tişörtteki desen, bazen elbiseler veya pantolonların altına tercih edilen ayakkabılar bazen de boyunuza uygun giydiniz pantolon ya da eteklerin yanlış kullanımı tüm emeği harcayabilir kılıyor. Bu sebeple modada yapılan hataları en aza indirgemek için bir derleme yaptık. İşte şıklığınıza gölge düşürecek 3 hata...

modada yapılmaması gereken hatalar

modada yapılmaması gereken hatalar

ŞIKLIĞINIZA GÖLGE DÜŞÜRECEK 3 HATA!

  • KOMBİNLERİNİZDE FAZLA LOGO KULLANMAK;

Özellikle sahte olmayan orijinal kıyafetler giymeyi tercih ettiğinizde logosunu göstermek isteyebilirsiniz. Ancak çok fazla logo kullanımı hem göz yorar hem de kalitesiz bir imaj sergileyebilir. Bazı modacıların tabiriyle hiçbirimiz "Yürüyen bir reklam olmak" istemez.

açık renkli kıyafetin altına siyah giyilmemeli

açık renkli kıyafetin altına siyah giyilmemeli

Modada zarafeti temsil eden 3 renk tonu!İLİŞKİLİ HABERModada zarafeti temsil eden 3 renk tonu!

  • AÇIK RENK ALTINA SİYAH AYAKKABI TERCİH ETMEK;

Siyah ayakkabılar, genellikle kurtarıcı ve hemen her renkle kullanılabilecek parçalar olarak bilinse de bazen şıklığınızı bozabilir. Giyimde her ihtimali düşünen moda tasarımcıları özellikle açık renkli kıyafetlerin altına siyah ayakkabıyı önermez. Bunun yerine beyaz, nötr veya açık renkli ayakkabıların tercih edilmesi kombinin rahat bir şekilde ön plana çıkmasına olanak sağlar.

bir diğer moda hatası kısa paça pantolonlar

bir diğer moda hatası kısa paça pantolonlar

  • KISA PAÇA PANTOLON SEÇİMİ;

Bacak boyunun kesilmemesi için kısa paça pantolonlardan uzak durulması gerekir. Bunun nedeni, bilek boy pantolonların kişinin boy uzunluğunu olduğundan daha kısa göstermesidir.

Sonbaharda yapılacak en güzel aktiviteler nelerdir? Sonbaharda evde yapılacak aktiviteler...

İLİŞKİLİ HABER

Sonbaharda yapılacak en güzel aktiviteler nelerdir? Sonbaharda evde yapılacak aktiviteler...

BİR YORUM YAPIN 0