Yazlık giysiler nasıl saklanır? Mevsimi geçen kıyafetler nasıl kaldırılır?

Sonbaharın gelmesiyle birlikte yavaş yavaş havalar soğumaya başladığı için yazlık kıyafetler yerini baharlık kıyafetlere bırakıyor. Bu durumda gardıroplar da yerini alacak baharlık kıyafetlere yer açmak gerekiyor. Peki mevsimi geçen eşyalar nasıl saklanır? Detaylar haberimizde:

Eylül, Ekim ayları itibari ile sonbahara geçiş yaptığımız şu dönemde mevsimin değişmesiyle birlikte yazlık elbiseler yerini baharlık kıyafetler yavaş yavaş yerini almaya başladı. Yazlık elbiselerden kurtulup baharlık ve kışlık elbiselere gardırop da  yer ayarlama işine başlayabilirsiniz. Sıcak geçen bir yazın ardından soğuk günlerin yaklaştığı bir döneme girerken kışlık eşyalar için düzenli bir şekilde yer ayarlama gerekiyor. Ayrıca eşyaları yerleştirirken fazla yer kaplamaması için dikkat etmeniz gereken birkaç püf noktası bulunuyor. İnce battaniyeleri açma zamanı gelmişken diğer yazlık kıyafetleri nasıl depolamak gerektiğini haberimizde detaylı bir şekilde bulabilirsiniz. İşte yanıtlar:

Sonbahar ev temizliği nasıl yapılır? Sonbahar ev temizliği yapmanın püf noktaları...İLİŞKİLİ HABERSonbahar ev temizliği nasıl yapılır? Sonbahar ev temizliği yapmanın püf noktaları...

KIYAFETLER NASIL SAKLANIR?

⇒ Gardırobun üst kısmına yerleştireceğiniz bir hasır sepetlerde bütün yazlık kıyafetlerinizi katlayıp saklayabilirsiniz.

⇒ Odanızda bulunan bazanın altına hurç içinde yazlık kıyafetleri bölümlerine ayırarak yerleştirip saklayabilirsiniz.

⇒ Buruşan ve asılması gereken kıyafetleriniz varsa onları saklamak için kanvas elbise çantaları içine asıp kırışmadan güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz.

yazlık kıyafetler nasıl saklanır

yazlık kıyafetler nasıl saklanır

⇒ Kullanmadığınız bir boş odanız varsa mağazalarda bulunan tekerlekli giysi askılarından temiz edip kıyafetlerinizi düzenli bir şekilde yerleştirebilirsiniz. 

⇒ Kırışmayacak olan kıyafetleriniz varsa hurçların içine saklayabilirsiniz. Ayrıca kötü koku oluşmaması için hurçların içine lavanta torbaları koyup kapatabilirsiniz.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0