İsmail Balaban ile nişanlısı sonunda konuştu! Gamze'den yeni hamle geldi

'Survivor 2021'de iletişim oyunu sonrası konuştuğu annesinin "Nişanlın bıraktığın kişi değil" demesi üzerine büyük şok yaşayan İsmail Balaban, yarışmanın önceki gün yayınlanan bölümünde nişanlısıyla konuştu. Balaban'la olan profil fotoğrafını silen Gamze Atakan geri adım attı.

TV8'de ekranlara gelen 'Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler' yarışmasının geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde yaşanan olay magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İletişim ödülünü kazanarak annesiyle konuşma hakkı elde eden İsmail Balaban, nişanlısı Gamze Atakan hakkında duyduklarıyla büyük bir şok yaşamıştı.

Survivor 2021İLİŞKİLİ HABERSurvivor 2021'de elenen isim belli oldu! 5 mayıs survivorda elenen isim kim?

ismail balaban ve gamze atakan

ismail balaban ve gamze atakan

Ünlüler takımında yer alan İsmail Balaban'ın annesi, "Nişanlının adını ağzına alma, o bıraktığın kız değil. Tam bir yılan" sözleriyle dikkat çekmişti.

Şampiyon güreşçi, ada konseyinde Acun Ilıcalı'nın "İstersen Gamze'yle konuşabilirsin" teklifini geri çevirmişti. Bunun üzerine nişanlısıyla olduğu profil fotoğrafını kaldıran Gamze Atakan, hesabındaki kareleri de silmişti.

Acun Ilıcalı'dan bir kez daha İsmail Balaban'a nişanlısı ile konuşması tavsiyesi geldi. İkizi Turan Balaban'ın düşüncesinin de bu yönde olduğunu belirtti.

gamze atakan

gamze atakan

Önceki gün nişanlısıyla telefon görüşmesi gerçekleştiren Gamze Atakan, sosyal medya hesabında profil fotoğrafı olarak yeniden İsmail Balaban'la olan karesini yaptı.

Gamze Atakan, İsmail Balaban'a konuşmasında, "Seninle İstanbul'a gittiğimizde benim görünmemden başlayan bir problem oluştu. Oradan sonra ne olduğunu anlamadım. 'Nişanlı olduğun için SMS gelme' gibilerinden olaylar döndü" demişti.

"Bıraktığın Gamze'yim. Dört aydır sürekli evdeyim. Seni takip ediyorum. Yemek yemiyorsun ben de yemiyorum. Seninle yatıp kalkıyorum. Kafana takacak bir olay yok. Büyük mesele yok. Seni çok seviyorum biliyorsun. Kendine iyi bak. Bunları düşünüp, kafana yorma. Yarışmana odaklan" diyen Gamze, gözyaşlarına hakim olmamıştı.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0