HBO Max Türkiye'den sevindiren haber! HBO Max'in yayın hakkı başvurusu onaylandı

Dijital içerik platformlarında büyük bir çıkış yakalayan Netflix ve Amazon Prime video'nun ardından Türkiye'ye girmeye hazırlanan HBO Max Türkiye dahil birçok ülkedeki çalışmalarını durdurma kararı almıştı. HBO Max'in, RTÜK'ten yayın hakkı için lisansını aldığı açıklandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

2018 yılında Warner media tarafından kurulan dijital içerik platformu HBO Max  geçtiğimiz yıl sonunda Türkiye'de de yayın hayatına gireceği açıklanmıştı. Geçtiğimiz günlerde 2022 yılı içinde Türkiye, Yunanistan, Hollanda ve Litvanya gibi ülkelerde de hizmet vererek Avrupa'da yayınlanacağını açıklanan HBO Max birçok ülkedeki orijinal yapımlarını durdurma kararı aldı.

 HBO Max üyelik nasıl yapılır

HBO Max üyelik nasıl yapılır

HBO MAX GELİYOR!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, HBO Max'in RTÜK'ten lisansını aldığını açıkladı.

Şahin, "Global bir marka olan HBO Max isimli internet yayın platformunun ülkemizde yayın hakkı için yaptığı lisans başvurusu onaylanmıştır. Lisansı hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

HBO MAX'E NASIL ÜYE OLUNUR?

  1. HBO Max internet sitesini açın.
  2. Abone Ol butonuna tıklayın.
  3. Aylık ve yıllık abonelik seçeneklerinden size en uygun olanı tercih edin.
  4. Hesap bilgilerinizi girin.
  5. Ödeme bilgilerinizi girin.
  6. Artık HBO Max abonesi oldunuz.
  7. İşlem tamam.

HBO MAX NE ZAMAN TÜRKİYE'DE OLACAK?

HBO Max, 2022 yılı sonunda Türkiye’de de yayın hayatına başlayacak. 8 Mart’tan itibaren 15 Avrupa ülkesinde daha hizmete gireceği bildirildi. Bu ülkelerin Romanya, Sırbistan, Slovakya, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Çekya, Macaristan, Moldova, Karadağ, Hollanda, Kuzey Makedonya, Polonya, Portekiz ve Slovenya olduğu bildirildi.

Platformun önümüzdeki aylarda Türkiye, Yunanistan, İzlanda ve üç Baltık ülkesine açılmayı planladığı bilgisi aktarıldı.

HBO MAX TÜRKİYE'DE NE KADAR OLACAK?

HBO Max dijital yayın platformu abonelik fiyatları şu an için aylık abonelik türünde reklamlı 9.99 dolar, reklamsız 14.99 dolar olarak açıklandı. Yayın hayatına Türkiye'de girecek olan HBO Max fiyatları Amazon gibi yerelleştirecek mi yoksa direkt olarak bu fiyatları döviz kuru üzerinden mi hesaplayacak henüz bununla ilgili bir açıklama yok.

HBO TÜRKİYE'DEN NASIL İZLEYEBİLİRİM? 

  • HBO Türkiye için biraz uğraştırıcı olsa da doğru VPN cihazı ile kolayca erişilebilmeniz mümkün. Öncelikle;
  • Amerika IP adresine sahip olmanız gerekiyor. Yani Amerika IP adresine sahip olabileceğiniz bir VPN gerekli. SurfShark uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • VPN uygulamasını kurun ve oturum açın.
  • Eyalet seçimini yapın ve HBO’ya giriş yapın. Ücretsiz ve deneme versiyonu olan 1 haftalık seçeneğini seçmeniz yeterli olacaktır. 

İşte bu kadar...

59'uncu Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde kırmızı halı şıklığı yaşandı!

İLİŞKİLİ HABER

59'uncu Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde kırmızı halı şıklığı yaşandı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 7

Mahmut* 1 yıl önce

"lan bırakkk boş yapma" diyenler yüzünden toplum bozuldu Allah nurumuzu çekti aldı. Sonsuz hayatı çok kısa zevklere feda ettirir nefis.

kenan 1 yıl önce

çok gereksiz bir kanal abd dizileriyle dolu

Osman 2 yıl önce

Exxen denen aranızdaki düşman ahlâksız programlara musade verip gençlerin ahlakının bozulmasına sebep veriyor

Toplam 9 beğeni

Osmansever 2 yıl önce

lan bırakkk boş yapma

Toplam 0 Beğeni

mehmet 2 yıl önce

para vermeyin bunlara boşuna , izleyecek olan internetten bedava izlesin

Toplam 5 beğeni

tepki 2 yıl önce

ne gerek var para vermeye ograsma zaten iptv yada filmlerine o hafta gelir ne cikar ise ustelik cok film dizileri bir seye yaramaz belki iki uc film iyi ayda gerisi sacmalik kalitesiz kisaca ograsma degmez zaten o da hile bakacaksin iptv de ayni yasak ne fark eder

Toplam 3 beğeni

Murat 1 yıl önce

Hbo yapımları 1'inci sınıf.

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun