Disney Plus'a nasıl üye olunur? 2022 Disney Plus üyelik aylık paket ücreti kaç TL

Dijital yayın platformlarından Disney Plus'un günlerdir Türkiye'ye ne zaman geleceği ve Türkiye fiyatı ne kadar olacağı birçok kullanıcı tarafından merak ediliyordu. Türk oyuncularla da anlaşma yapmasıyla göze çarpan Disney Plus Türkiye fiyatı açıklandı. Disney Plus Türkiye aylık ve yıllık üyelik ücretleri ne kadar olduğu belli oldu. İşte detaylar...

Dijital platformlardan en çok izlenen Netflix ve Amzon Prime ardından Türkiye pazarına Disney Plus'da hızlı bir giriş yaptı. Disney Plus Türkiye'de hizmete açıldı. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), dijital platform Disney Plus‘a 10 yıl süreyle yayın yapma hakkı tanıyan lisans verdi. Disney Plus, Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geopgraphic içerikleriyle birlikte birçok platforma özel dizi, film ve orijinal içeriği izleyicilerle buluşturuyor. İşte milyonların merak ettiği Disney Plus ücreti ve daha fazlası...

HBO Max TürkiyeİLİŞKİLİ HABERHBO Max Türkiye'ye geliyor! HBO Max Türkiye’de nasıl izlenir 2022! HBO Max'e nasıl üye olunur?

disney plus Türkiye fiyatı ne kadar

disney plus Türkiye fiyatı ne kadar

DİSNEY PLUS TÜRKİYE'DE ERİŞİME AÇILDI

RTÜK'ten 10 yıllık yayın lisansı alan Disney+ Plus platformu, 14 Haziran 2022 tarihinde Türkiye'de üye alımına başladı. 

The Walt Disney Company çatısı altında yer alan dijital yayın platformu Disney+ Plus, Türkiye'nin yanı sıra 42 ülke ve 11 yeni bölgede hizmete açılacak.

Disney plus ne zaman Türkiye

Disney plus ne zaman Türkiye

DİSNEY PLUS TÜRKİYE ÜCRETİ NE KADAR?

Dev dizi, film, animasyon arşiviyle merakla beklenen Disney+ Plus platformunun Türkiye fiyatı aylık 34,99 TL, yıllık 349,90 TL olarak belirlendi. (tek ödemede 10 ay fiyatına 12 ay izlenebilecek)

Platformdaki seçkin içerikler, daha yüksek kaliteli bir görüntü sunan IMAX teknolojisiyle de izlenebilecek.

DISNEY+ PLUS AYNI ANDA KAÇ FARKLI EKRANDAN İZLENEBİLİR?

Disney+ Plus, kullanıcılara tek üyelikle aynı anda 4 farklı ekrandan, 10 cihaza kadar sınırsız indirme imkanı tanıyacak. Aynı zamanda tek bir hesapta 7 farklı profil oluşturulabilecek. Böylece hesabı ortak kullanan herkes birbirinden bağımsız olacak içerikleri izleme şansı elde edecek. 

Ayrıca ebeveynlerin kolayca oluşturabilecekleri 'Çocuk Profili' ile belirli yaşlara özel içerikler de sunan Disney+ Plus, Luka gibi Pixar içeriklerini de bünyesinde bulunduruyor.

DİSNEY PLUS ÜYELİK NASIL YAPILIR? 

Disney+'ın bugün itibariyle tanışma paketinden yararlanmak isteyenler Disney+ plus'ın (www.disneyplus.com) sitesine girip bilgilerini kaydederek kayıt yapabilir.

Bu teklif sadece lansman günü kayıt yaptıranlar için geçerli olacak.

DİSNEY+ ÖZELLİKLERİ

  • Disney+ 10 cihaza ve 7 ayrı profile kadar sınırsız indirme imkanı sunuyor.
  • Disney+ özelliklerinden biri de başka hiçbir yerde olmayan orjinal içerikler, gişe filmleri, dizi ve programlar, belgeseller, kısa içerikler yer alacak.
  • Özel çocuk profilleri içeren ebeveyn kontrol sistemine sahip
  • Aynı anda 4 ekranda izleme imkanı sunuyor
  • GroupWatch özelliğiyle 6 arkadaşla sanal izleme partileri düzenleme imkanı bulunuyor

DİSNEY PLUS TÜRKİYE DİZİLERİ NELER?

X Men: First Class, Loki, Buz Devri, Toy Story, The Book of Boba Fett, Eternals gibi yabancı yapımların yanı sıra yerli pek çok dizi ve film platformda yerini alacak. 

Atatürk Dizisi

atatürk dizisi disney plus

atatürk dizisi disney plus

Geçtiğimiz günlerde Aras Bulut İynemli Atatürk karakterini canlandıracağı projesinin Disney Plus üzerinden yayınlanacağını iddia edildi. Cumhuriyet'in 100. yılı için Mehmet Ada Öztekin'in yönetmen koltuğunda oturduğu Atatürk projesi 2022 yılında yayın hayatına başlayacak Disney Plus platformunda yayınlanacak.

Ru Dizisi

disney plus türkiye dizileri neler

disney plus türkiye dizileri neler

Disney Plus’un en çok merak edilen dizilerinden biri de Ru dizisi olacak. Yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Bahadır Karataş’ın yer alacağı Ru dizisinin erkek başrol oyuncusu Mert Yazıcıoğlu olurken Mert Yazıcıoğlu’nun partneri ise Meryem Uzerli olacak. 

Gri dizisi

Timuçin Esen’in başrolünde yer alacağı ve Kenan karakterine hayat vereceği Gri dizisinin kanalı Disney+ olacak. OGM Pictures’ın yapımcılığını üstleneceği Gri dizisinin oyuncu kadrosunda  Alican Yücesoy da yer alacak.  Alican Yücesoy  Gri dizisinde Bora karakterine hayat verecek.

Nomen dizisi

nomen dizisi disney plus

nomen dizisi disney plus

Med Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği  Nomen Dizisi DISNEY PLUS ekranlarında yayında olacak.  Zafer Külünk’ün senarist olarak yer aldığı Nomen dizisinin yönetmeni Fatih Kızılgök olacak. Distopik bir hikayeyi anlatacak Nomen dizisinde Halit Ergenç ve Melis Sezen başrollerde yer alacak.

Organize İşler dizisi

organize işler disney plus

organize işler disney plus

Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan Disney Plus platformu için Organize İşler film serisinin dizisini hazırlayacak. Yılmaz Erdoğan Disney Plus platformuna Organize İşler dizisinin yanı sıra 2 tane de sinema filmi çekecek. Organize İşler dizisinin 2022 eylül ayında platforma yüklenmesi bekleniyor.

Kaçış dizisi

İrem Helvacıoğlu ve Engin Akyürek'in yer aldığı Kaçış dizisi de Disney Plus'ta yayınlanacak. O3 Medya ve Same Filmin yapımcılığını üstlenceği Kaçış dizisinin senaristliğini Ali Doğançay üstlenecek. Kaçış dizisinin çekimleri Gaziantep’te gerçekleşecek ve dizinin yönetmeni Yağız Alp Akaydın olacak.

kaçış disney plus ne zaman

kaçış disney plus ne zaman

Dünya İle Benim Aramda Dizisi

Platformun çekimine başlanan bir diğer dizisi ise 'Dünyayla Benim Aramda' oldu. Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrolde yer aldığı dizide Metin Akdülger, Kenan isimli bir karakteri canlandıracak.

Star Dizisi

Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu ve Pınar Deniz’in paylaşacağı Star Dizisi 2022 sezonu sonunda Disney Plus ekranlarında olacak. Star dizisinde Pınar Deniz Yasemin isminde bir seri katile hayat verecek.

Es-Semi (c.c) isminin anlamı nedir? Es-Semi'nin faziletleri nelerdir? Esmaül Hüsna Es-Semi...

İLİŞKİLİ HABER

Es-Semi (c.c) isminin anlamı nedir? Es-Semi'nin faziletleri nelerdir? Esmaül Hüsna Es-Semi...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

mehmet 1 yıl önce

Herkes konuşmak için yazıyor gibi, daha iki kelimede tekrara düşmeyi bilmeyen insanlar burada "yok efendim bunun haberi ne diye yapılmış" gibi saçma sapan konuşuyor. Bakın arkadaşlar doğruların arasında yanlışın göze çarpması gibi, yanlışların arasında da göze çarpan doğruların olması açısından karmaşık ve doğru bilgilerle harmanlanmak zorundayız. Oturup siz doğruya yanlışa karar verin ama tutup da "bu haberi ne diye aldı yok ne diye burası bunları diyor" deyip saçmalamaktan vazgeçin.

Cambaza bak cambaza 1 yıl önce

bölüm 3 Eğitici vasfı ve konu bütünlüğü olması açısından sadece TRT Çocuğu gördüm.Sonuçta diğerleri büyük oranda ticari. Süslü görseli güçlü diğer çizgi film kanallarından bazı dizileri kontrollü olarak yaşa göre seçerek izletmek olabilir. Çocukların bilinç altına işliyecek şeylere dikkat edilmeli.İlerde etkileri rahatsızlık üretmemelidir.

Cambaza bak cambaza 1 yıl önce

bölüm 2 Çizgi filmlerde sonuç sebeb ilişkisi konu bütünlüğü olmadan dağınık sadece ilgi çekme için absürt olaylar diğer bir oyalamadır. Dikkat dağılmasın diye karakterlerin yüzü gözü tuhaf anlamsız mimiklere sokularak takip ettirilmektedir.Standart konuları insan karakterleri ile çizseler alaka uyandırmayacak çizgi filmlerde karakterleri hayvan karakterlerine çeşitlendirerek aynı malı farklıymış hissi uyandırarak pazarlamaktadırlar.

esas 1 yıl önce

1. Bölüm reklamını okumuş olduk lakin bu kanallarda çocuk dizilerinde çocuklar başat ebeveynler çocuk olarak işlenmekte. Bilgisi görgüsü oturdukça karar mekanizmasını üst seviyelere taşıması gerekirken çocuk bilgi görgü olmadan kararım bu inadına düşüp ebeveynlere saygısızlık ve inad ile karşı koymaya evriliyorlar. Negatif yönde eğitici olmayan çizgi filmlerde de (Dikkat;eğitici olmayan vasıflılarda) bir kötü gelir kötülük yapar iyi çıkar kotüyü döver ana konusu işlenmekte çocuk oyalanmaktadır.