Hülya Bozkaya'nın kanser hastalığı tekrar nüksetti! Sağlığı hakkında konuştu

Alişan'ın yakın arkadaşı olan Hülya Bozkaya geçen sene yumurtalık kanserine yakalandığını belirtmişti. Hastalığının tekrar nüksetmesi üzerine hastaneye yatan Hülya Bozkaya, yakalandığı kanser sürecini ağlayarak anlatmıştı. Hülya Bozkaya, sağlık durumu hakkında tekrardan açıklamada bulundu.

Bir dönem Flash TV ekranlarında  "Ne Çıkarsa Bahtına" programının sunuculuğunu üstlenen Hülya Bozkaya, geçen sene yumurtalık kanseri ile mücadele ettiğini duyurmuştu. Bu süreci adım adım anlatan ve dikkat edilmesi gerektiği konusunda sık sık uyarı yapan başarılı şarkıcı, sağlık durumu hakkında tekrardan açıklamada bulundu.

hülya bozkaya kanser sürecini anlattı

hülya bozkaya kanser sürecini anlattı

"LÜTFEN ÇOK SEVİN"

Bozkaya, sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamada:

"Tedavim sürüyor. Bugüne kadar isyan etmedim, teslim oldum. Bedeninizi ve organlarınızı lütfen çok sevin"

NE OLMUŞTU?

"KEMOTERAPİ GÖRMEK İSTEMEDİM"

48 yaşındaki Bozkaya, yumurtalık kanseri nedeniyle acil ameliyata alınmıştı, o zorlu süreci anlatan Bozkaya, "Geçen sene 17 Kasım'da yumurta kanseri teşhisiyle ameliyata alındım. Yumurtalıklarım ve rahmim alındı, lenflerim temiz diye dokunmadılar. Ama bana dediler ki sendeki kötü huylu sıvı berrak hücreli bir tümör tekrar nüksedebilir. 6 küp kemoterapi görmelisin dediler. Bende lenflerim temiz ve bir sıçrama olmadığı için kemoterapi olmak istemedim. 3 ayda bir jinekolog-onkolog olan Gökhan Kıran hocaya kontrole gidiyordum." ifadelerini kullanmıştı.

Hülya bozkaya

Hülya bozkaya

"AYNI GÜN AYNI TARİH"

Ameliyat sonrasında her şeyin yolunda gittiğini belirten Bozdağ, "İşlerim yolunda gidiyordu. Ta ki 1 ay öncesine kadar. Yine en son Almanya konserimde fenalaştım ve dışkımda kan gözüktü hemen doktorumu aradım ve acil gelmemi söylediler. Hastaneye gittiğimde 4 cm kitle mesanemin sağ tarafında böbrek kanalına girmiş olarak çıktı. Hemen ameliyata alınmam gerektiği metastaz geçirdiğimi söylediler. Çok enteresan olan 17 Kasım ilk hastalığımın olduğu an, 1 yıl sonra tekrar aynı gün aynı tarihe denk geldi" demişti.

Hülya bozkaya

Hülya bozkaya

"AMELİYAT 12 BUÇUK SAAT SÜRDÜ"

12 buçuk saat süren ameliyatın sonrasında sesi titreyerek anlattığı anları şu sözlerle noktalamıştı: "Ameliyatımdan sonra kalın bağırsağımı aldılar. Lenflerimi temizlediler. Ama şimdi kalın bağırsağım dışarıda, iyileşme sürecini bekliyorlar. 15 gündür hastanedeyim. Ama ben böyle acılar yaşayacağımı bilseydim, o anın tekrar geleceğini bilseydim. O kemoterapiyi olurdum" 

Hülya bozkaya

Hülya bozkaya

Türkiye Güzeli Neşe Erberk'in üçüz kızları kocaman oldu! Neşe Erberk o fotoğrafla gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye Güzeli Neşe Erberk'in üçüz kızları kocaman oldu! Neşe Erberk o fotoğrafla gündem oldu

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 5

gurbetci kadir 4 ay önce

Allah sifa versin ..tez zamanda iyilesirsin insallah

Arzu 11 ay önce

Allah sifa versin insallah

Toplam 2 beğeni

Sevda 1 yıl önce

Rabbim şafi ismiyle sifani versin insallah

Toplam 3 beğeni

Nesli 1 yıl önce

Güzel insan , Allah şifanı verecek inşallah

Toplam 4 beğeni

Merve 1 yıl önce

Allahım cümle müslüman alemine hastalarımıza şafi ismiyle şifalar diliyorum

Toplam 6 beğeni