Hayalindeki gelinliği sipariş etti ve...

Monisha Rajesh'in tek isteği hayalindeki gibi bir gelinliğe sahip olmaktı.

Fakat hayalindeki vintage gelinliği internetten sipariş eden Monisha, eline yırtılmış, sökülmüş bir elbise geçince hayal kırıklığına uğradı.

Bir yıl önce internette gezinirken hayalindeki gelinlikle karşılaşan Monisha, elbisenin fiyatı çok pahalı olduğundan dolayı sipariş vermekten vazgeçmişti.

Aynı elbiseyi geçtiğimiz günlerde bir Facebook reklamında gören Monisha, elbisenin fiyatının %70 oranında ucuz olduğunu görünce vakit kaybetmeden sipariş verdi.

Birkaç gün sonra bir Çin sitesinden sipariş verdiği elbise geldi. Paketi açtığında neye uğradığını şaşıran Monisha, büyük şok yaşadı.

Elbisenin fakir bir kopyasıyla karşı karşıya kaldığını belirten Monisha Rajesh; sökülmüş, perişan, Cadılar Bayramı'nda bile giyilemeceyek bir elbisenin eline geçtiğini ifade etti.

İnternetten satın aldığı elbisenin markasına gelen yorumlara bakan talihsiz Monisha, binlerce kişinin kendisi gibi kandırıldığını öğrendi. Firma yetkilileri, tasarımlarının fotoğraflarının çalındığını ve elbiselerinin taklit edilerek insanlara daha ucuza satıldığını iddia etti. Müşterilerinin yaşadığı hayal kırıklığı nedeniyle çok üzüldüklerini, mağdur olan müşterilerine para iadesi yapacaklarını duyurdu.

BİR YORUM YAPIN 2

ben 7 yıl önce

sahtekarlık denen ucuz zihniyet, insanlığın genetiğine işlemiş...dünyanın her yerinde var...

Toplam 1 beğeni

yakup 7 yıl önce

özelliklede çinde

Toplam 0 Beğeni