Lösemi hastası küçük Eyüp'ün tek hayali...

Babası da kanser hastası olan ve Adana'da yaşayan 8 yaşındaki Eyüp Dal'ın tek hayali araba modelli yatak ve laptop...

Adana'da seyyar satıcılık yaparak geçimini sağlamaya çalışan ve aylık 200 TL verdikleri iki odalı bir evde yaşam mücadelesi veren Dal ailesinin 8 yaşındaki oğlu Eyüp'ün tek hayali araba modelli bir yatak ve dizüstü bilgisayar.

Baba Fehmi Dal, 2012 yılında yakalandığı kanser nedeniyle 4 kez ameliyat olurken, çalışamaz hale geldiği için geçim sıkıntısı çekiyor. Kendisi gibi beyninde tümör olan ve lösemi hastası oğlu Eyüp de, sol gözünü kaybetti. 

Oğlunu parasızlıktan hastaneye bile götüremeyen baba Eyüp Dal, diğer çocuklarında da belirtiler olduğunu söyleyerek, "Oğluma kemoterapi uygulandı.Beynin kritik bölgesindeki tümör risk nedeniyle ameliyat edilemedi. Yaşadığım aşırı kilo kaybı nedeniyle yürümekte bile zorluk çekiyorum ama kendi hastalıklarımı unuttum. Bendeki hastalık kalıtsal olduğu için, diğer çocuklarımda da belirtiler var ama yol parası bulup hastaneye dahi götüremiyorum." dedi. 


Hastalığı nedeniyle sol gözünü kaybeden Eyüp ise, "Babamın maddi durumu olmadığı için okula harçlık götüremiyorum. Büyüyünce asker olmak istiyorum ama bilgisayarımız olmadığı için derslerime bakamıyorum. Babamı da tedavi ettirmek istiyorum. Hastalığım nedeniyle sürekli göz ağrısı çekiyorum. Araba modelli bir yatağım olsun istiyorum" dedi. 

BİR YORUM YAPIN 2

Türkiye 7 yıl önce

bu aileye nasıl ulaşırız tel filan yok mu

Toplam 1 beğeni

aaa 7 yıl önce

ailenin iletişim bilgilerini verin ltfn

Toplam 1 beğeni