El yapımı konserve ailenin ölümüne neden oldu

El yapımı domates konservesinden yapılan menemenden yiyen anne, baba, oğul ve teyze 1.5 ay içerisinde yaşamını yitirdi.

Haberlerden elde edinilen bilgilere göre Adana'da yaşayan Kadriye Belhan isimli bir kadın, kardeşi Nebahat Duysak ile el yapımı konserve domatesten menemen yemeği pişirdi.

Kadriye Belhanın öğle yemeğine pişirilen menemeni ailecek yendi. Ancak kızı ve oğlu belli nedenlerden dolayı menemen yemeyeceklerini belirtti. Baba, anne, oğul ve teyzenin menemeni yedikten sonra rahatsızlandıkları belirtildi.

ADLİ TIP RAPORU ORTAYA ÇIKARACAK

Menemenden ilk rahatsızlanan Fatma Duysak idi. Apart topar hastaneye kaldırıldı fakat ne yazık ki kurtulamadı. Tam bu sırada Mustafa Belhan'da kötü olarak hastaneye kaldırıldı.

Baba hastanedeyken oğlu Mehmet Belhan'da rahatsızlanarak önce tıp merkezine ardından başka bir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Baba ve oğul tedavi altına alınırken iki gün sonra ise anne Kadriye Belhan rahatsızlandı. Anne Belhan ise özel bir hastaneye kaldırıldı. 

Annenin hastaneye yatırılmasının ardından, 4 gün sonra ilk önce eşini daha sonra da oğlunu kaybetti. Anne Kadriye Belhan ise yaklaşık 1 ay özel hastanede yoğun bakımda yattıktan sonra 17 Nisan günü hayatını kaybetti. 

Sağlık Bakanlığı uyardı! Zehirlenmelerin sebebi...

İLİŞKİLİ HABER

Sağlık Bakanlığı uyardı! Zehirlenmelerin sebebi...

BİR YORUM YAPIN 0