25 yıl sonra ailesini haritadan buldu!

Saroo isminde bir çocuk, kaybolduktan sonra yeni bir aileye evlat edinilmişti. Eski ailesine büyük hasret besleyen Saroo, haritadan ipuçları toplayarak ailesini bulmayı başardı.

Saroo isimli bir çocuk, henüz beş yaşındayken Avustralyalı bir aile tarafından evlat edinilmişti. Guddu adında abisi olan Saroo, bir gün abisiyle işe gitti. Guddu, Saroo'ya kendisini bankta beklemesini söyledi. Saroo ise abisini dinlemeyip hareketsizce duran bir trene binip biraz uzandı.

Uyandığında ise ne olduğuna anlam vermesine fırsat kalmadan birisi tarafından kimsesizler yurduna götürüldü. Saroo'ya çok geçmeden Avustralyalı bir aile bulundu. Eski annesinin ise oğlu Saroo'yu bulmak için bakmadığı yer kalmamıştı.

Saroo her ne kadar ailesine alışsa da eski ailesini de büyük bir hasretle bulmak istiyordu. Bunun için de birtakım araştırmalara başladı. Saroo kaybolduğu zaman uyandığı ilk yeri haritada bulmayı başarmıştı. İpuçlarını takip ederek hemen Hindistan'a gitti.

Annesi oğlunu görür görmez tanımıştı. Ev halkına hemen müjdeyi verdi ancak Saroo öğrendiği haberle üzüntüden yıkılmıştı. Abisi Saroo kaybolduktan iki ay sonra yaşamını yitirmişti.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0