Bu hafta vizyonda olan en iyi filmler

Bu soğuk havalarda keyfinizi yerine getirecek birbirinden güzel filmler vizyonda! Ailecek ya da arkadaşlarla gülmeyi doruklarda yaşayacağınız bu filmleri kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. İşte bu hafta vizyonda olan en iyi filmler...

Hafta sonunuzu keyiflendirecek filmleri sizler için derledik.

ESKİ EVDEKİ BÜYÜLÜ SAAT

Vizyona girdiği tarihten itibaren izelnem rekoru kıran fantastik filmlerde en başarılı film olarak gösterilen Eski Evdeki Büyülü Saat ile hayal gücünüzü zorlamaya hazır mısnız? Gizemliliğini filmin sonuna kadar saklayan olaylar döngüsünde aynı zamanda gülmelerin doruk noktasını da yaşayacaksınız. Başrollerini Owen Vaccaro, Jack Black ve Cate Blanchett'in oynadığı film toplamda 1 saat 45 dakika sürüyor.

İNANILMAZ AİLE

Onlar gerçek bir aile ama aynı zamanda bir süper kahramanlar... işte gerçek aile olmaya çalışan süper güçlere sahip bu ailenin gerçek hayatta kalma çabalarını anlatan komedi aile ve beraberlik unsurlarını barındıran bir baş yapıtla karşı karşıyasınız...

BÜCÜR

Dram ve komedinin harmanladığı filmde küçük bir çocuğun annesini bulma maceralarını konu alıyor. Seçkin Özdemir, Seren Şirince ve Berat Efe Parların paylaştığı film sinemalarda!

GÖKTAŞI

Her filmi ile olay olan Şafak Sezer yepyeni bir hikaye ile karşımıza çıkıyor! Yağmur duasına çıkan Tarkyalıların başına gelen komik olayları anlatan bu filmle karnınıza ağrılar girene kadar güldürmeye hazır olun! Filmin oyuncu kadrosunda Şafak Sezer, Ayhan Taş, Bülent Çolak, Tuna Orhan gibi isimler yer alıyorken yönetmen koltuğunda ise  Caner Erzincan oturuyor.

KÜÇÜK AYAK

Bu hafta adeta ailecek izlenebilen filmler sinemalarda! Okula yeni başlamış çocukların biraz olsun keyfini yerine getirecek animasyonların baş yapıtlarından biri olan Küçük Ayak efsanesi de sinemalardaki yerini aldı. 

VİZYONDAKİ FİLMLERİN FRAGMANLARI

İstanbul Kültür- Sanat sezonunu açıyor!

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul Kültür- Sanat sezonunu açıyor!
Emine Erdoğan'a bir ödül daha!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'a bir ödül daha!

BİR YORUM YAPIN 0