''Bilge Kadın Platformu''nun açılışı yapıldı

Bağcılar Belediyesi'nin gerçekleştirdiği ''Bilge Kadın Platformu''nun açılışı Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kültür Merkezi’nde yapıldı.

“Kafasıyla kalbini birleştiren güzel insanlar” benzetmesini 'Bilge Kadınlar' için yapan Vehbi Vakkasoğlu“Bir manevi tohum Bağcılar’da toprağa düştü, 7 yaşına da geldi ve artık filiz fidana durdu” ifadesinde bulundu.

Bilge Kadın Platformu kapsamında gerçekleştirilen projeleri slayt gösterisiyle anlatan programının açılış konuşmasını yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı,

“7 yıllık süreçte ismine yakışır platform oluşturan siz değerli hanımefendi kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Aile temelli toplumun oluşması sürecinde bu topluluğun çok büyük katkı sağladığını özellikle ifade etmek istiyorum. Mutlu yuva, huzurlu toplum ve bireylerin mutluluğu hedeflenir. Eğer bireysel mutluluğu yakalamazsanız ailede mutluluğun olması mümkün değil; ailelerde mutluluğu yakalayamazsanız toplumda huzurun olması mümkün değil. Herkesin birbirine yabancılaştığı bir süreçte sohbet ortamlarının önemi artıyor. Bu topluluğun bir adım daha öteye giderek bundan sonraki süreçte bulunduğu mekanda, çevrede ve mahallede bu tür toplulukları artırarak devam etmesi gerektiğine inanıyorum” açıklamasında bulundu.

BİR YORUM YAPIN 0