Ucuz tatil yerleri nerede? Ucuz tatil mekan önerileri

Hem ucuz hem konforlu tatil önerileri arıyor bulamıyorsanız, sizlere aileniz ve sevdiklerinizle hoş vakit geçirebileceğiniz birbirinden renkli tatil önerileri sayfamızın içeriğinde bulabilirsiniz. Uygun maliyetli tatil mekanları ve otelleri sizler için sıraladık. İşte, en ucuz tatil önerileri...

Ailenizin, sevdiklerinizin mutluluğunu ön plana tutarak bir tatil yeri seçmeyi düşünüyorsanız, doğru bir sayfadasınız. Türkiye'de bir çok lüks tatil beldesi olduğu gibi ekonomik ve konforu açısından uygun yerler de mevcuttur. Hem bütçenizi zorlamadan hem de konforunuzu tehlikeye atmadan bir tatil geçirebilirsiniz. 

Hem ucuz hem konforlu tatil önerileri arıyor bulamıyorsanız, sizlere aileniz ve sevdiklerinizle hoş vakit geçirebileceğiniz birbirinden renkli tatil öneriler sunuyoruz.

UCUZ TATİL ÖNERİLERİ

Antalya - Lara- Muratpaşa

Antalya - Lara- Muratpaşa

Antalya- Lara bölgesinde konaklama ekonomik mekanlar mevcuttur. Lara bölgesinde aile plajları ve halk plajlarına katılabilir, koşu ve bisiklet parkurunda spor yapabilirsiniz. 

Ayvalık- Balıkesir

Ayvalık- Balıkesir

Ege bölgesinin masumane ili olan Ayvalık, ekonomik konaklama yerleri ve lezzetli balık restoranlarıyla sizleri bekliyor. Rahat, sessiz sakin bir tatil geçirmek için Ayvalık ideal bir tercih olabilir.

Bozcaada- Çanakkale

Bozcaada- Çanakkale

Tarihin izlerini bıraktığı ve şehitlerin ölümsüzleştiği nadide bir ilimiz olan Çanakkale'de, Türkiye'deki ikinci büyük ada olarak adladırılan Bozcaada, tatil için oldukça uygun bir seçenek olabilir.

Dalyan- Muğla

Dalyan- Muğla

Dalyan- Muğla civarında tatil yapmak isteyenler uygun tatil alternatifleri bulabilirler. Ailenin gidebileceğini aile restoranları bulunmaktadır. Çamur banyosu ve kral mezarları ile ünlü Kaunos Antik Kenti'ni gezebilirsiniz.

Didim- Aydın

Didim- Aydın

Didim- Aydın bölgesi, konforlu tatil arayanlar için inci fırsatı değerindedir. Hem ekonomik hem rahat konaklama imkanları beraberinde ailenizle veya tek başınıza gidebileceğiniz güvenli bir tatil beldesi olan Didim, misafirlerini bekliyor.

Erdek- Edremit

Erdek- Edremit

Erdek- Edremit civarında birden fazla aile pansiyonu ve aile konaklama imkanları bulabilirsiniz. Buranın suyu ve havası sizlere doğal bir hava koşullarında yaşamanın huzurunu verecek ve büyükşehrin buhranını üzerinizden atmanıza yardımcı olacak.

Eski Foça- İzmir

Eski Foça- İzmir

Eski Foça, İzmir'in gizlediği bir konumda bulunmaktadır. İzmir Merkez'e 45 km olan Eski Foça'da huzurlu ve keyifli bir tatile hazır olun. Yat turları, lezzetli balık çeşitleriyle sizlere kucak açan Foça, ucuz tatil önerilerinden biri olabilir.

Amasra- Safranbolu

Amasra- Safranbolu

Amasra- Safranbolu, balık ve salatanın meşhur olduğu ilimizdir. Duygusal bir görünüme sahip olan bu yere kafa dinlemek için gidebilir, sevdiklerinizle güzel anılar biriktirebilirsiniz. Merhum şarkıcı Barış Akarsu'yun memleketi olan Amasra keşfedilmeyi bekliyor.

Sapanca- Adapazarı

Sapanca- Adapazarı

Sakarya'nın Sapanca ilçesi yemyeşil doğası ve doğal gıdalarıyla sizlere bir köy tatili yaşatmaya hazır. Burada oldukça ekonomik konaklama mekanları da mevcut. Piknik alanları ve yürüyüş yollarından yararlanabilir, sağlıklı ve formda kalarak hoş bir tatil geçirebilirsiniz.

BİR YORUM YAPIN 0