Kuzey Yıldızı İlk Aşk'tan flaş karar! Kuzey Yıldızı İlk Aşk 58. bölüm 2.fragmanı

Bebek bekleyen Yıldız'ın ameliyata alınması tüm aileyi harap eder. Kuzey acılar içinde sonuçları bekler. İki ailenin bu süreçte birbirlerine olan sürtüşmesi artar. 58. bölümle ekranlara gelmeyi hazırlanan dizide flaş bir karar alındı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk final yapacak. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 58. bölüm 2.fragmanı

Kadıoğulları Yıldız'ın hastanede yoğun bakımda olması nedeniyle sert tepki gösterir. İki ailenin hastanede gergin bekler. Ameliyata alınan Yıldız ve bebeğin iyi olması için dua ederken Kuzey kendini suçlar. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk reyting yarışından çekilme kararı aldı. 60. bölümle ekranlara veda etmeyi hazırlanan dizinin bu kararı almasının nedeni ise konuyu tadında bırakmaları ve artan vaka sayıları oldu. 

KUZEY YILDIZI İLK AŞK'IN KONUSU NEDİR?

Başrollerinde İsmail Demirci ve Aslıhan Güner Kılıç'ın olduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın devam edip etmeyeceği seyirci tarafından en çok merak edilen dizi oldu. Romantik komedi dizisi olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk Karadeniz'de iki eski aşık arasında geçer. Yıldız çocukluktan beri Kuzey'i sevmektedir. Ancak Kuzey gençlik yıllarında kendi hayalleri peşinden İstanbul'a gider. Yıldız, üzerinden 20 sene geçmesine rağmen ne kimseyi sever ne de evlenir. Ailesinden kalma yaylada yaşar. Ancak işler Kuzey için hiç öyle gelişmez. Kuzey'in eşi Şule, sevgilisiyle beraber şirketteki tüm paraları alıp kaçar. Kuzey ve 3 kızı ortada kalır. Kuzey, bu yüzden baba ocağına yani Ordu'ya geri döner. 3 kızıyla beraber yeni bir hayat kurmaya çalışan Kuzey, babadan kalam yaylaya çıkınca Yıldız'la karşılaşır. Tüm hayatları değişir. Kuzey nişan gününde bırakıp gittiği Yıldız'a aşık olmaya başlar. Ancak Yıldız ise içindeki öfkesi ve siniri halen geçmemiş olduğundan Kuzey'e hırçın davranır. İkili ve çevresi arasında geçen diyaloglar seyirciden tam not aldı. Cumartesi akşamları yayınlanan dizi reyting sıralamasında birinci oldu.

kuzey yıldızı ilk aşk oyuncuları

kuzey yıldızı ilk aşk oyuncuları

Diyarbakır’da 'Çuvaldan gelinlik' tasarımı büyük beğeni aldı!

İLİŞKİLİ HABER

Diyarbakır’da 'Çuvaldan gelinlik' tasarımı büyük beğeni aldı!

BİR YORUM YAPIN 15

fizuli 3 yıl önce

harika

Toplam 1 beğeni

orhan 3 yıl önce

çok fazla hint dizilerine benzemeye başladı... başlardaki o sıcacık öykü yerine kabalık ve gürültü geldi. kendi kendilerinin altını oyuyorlar. saat sekizde başlayan dizi saat on buçuk gibi yeni bölüme geçebiliyor... hiç mübalağa etmiyorum tam yarım saat reklam girdi ilk başladığında... arkadaş dünya sanat ve sinema tarihine geçmiş bir fil sunmuyorsunuz sonuçta... alt tarafı bir dizi kardeşim... tam dört buçuk saat sürdü bölümün yayınlanması... herhalde dünyada eşi benzeri yoktur... kardeş belgesellerin bölümler toplamı bile o kadar saat sürmüyor.

Toplam 1 beğeni

Birol 3 yıl önce

Başlasın artık çok uzun süre oldu

Toplam 7 beğeni

Sensin Hint mal 3 yıl önce

Aynen katılıyorum

Toplam 1 Beğeni

Leyla 3 yıl önce

Bencede

Toplam 6 Beğeni

Semanurxd 3 yıl önce

Oleyy bee!

Toplam 3 beğeni

Ayla 3 yıl önce

Tamamen ümidimi kesmiştim. Yeniden başlamasına çok sevindim

Toplam 5 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun