Zuhal Topal'la Sofrada 31 Ağustos puan durumu! Zuhal Topal'la Sofrada 422. bölüm fragmanı

Zuhal Topal'la Sofrada programının yeni sezonu başladı. Oyuncu Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen programın ilk bölümünde Burçin Çelik Aydın yarıştı. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 31 Ağustos puan durumu nedir? İşte Zuhal Topal'la Sofrada 422. bölüm fragmanı ve 31 Ağustos puan durumu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Televizyonun en çok izlenen programlarından Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni sezonu başladı. 31 Ağustos Pazartesi günü ekrana gelen programda, ilk günün yarışmacısı Burçin Çelik Aydın oldu. Peki, 31 Ağustos Pazartesi Zuhal Topal'la Sofrada programında yarışmacı gelin Burçin Çelik Aydın kayınvalidelerden kaç puan aldı? İşte Zuhal Topal'la Sofrada 31 Ağustos puan durumu ve 1 Eylül fragmanı!

Zuhal Topal'la Sofrada yeni sezon fragmanı!

Burçin Selma Hanım ve Ayşe Hanım'dan 5, Necla Hanım'dan 7, Nilgün Hanım'dan ise 6 puan aldı. Zuhal Topal'dan da 7 puan alan yarışmacı, toplamda 30 puana ulaştı.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA 422. BÖLÜM FRAGMANI!

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YENİ SEZON FRAGMANI!

Yayınlandığı günlere reytingde damga vuran yarışma programı Zuhal Topal'la Sofrada'nın merakla beklenen yeni sezon fragmanı yayınlandı. 31 Ağustos akşamı yayınlanacak olan Zuhal Topal'la Sofrada programına Zuhal Topal, fit görüntüsü ile damga vuruyor. İşte Zuhal Topal'la Sofrada yeni sezon fragmanı!

Hafta içi her gün Fox TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada adlı program, 1 Haziran Pazartesi günü 411. bölümüyle ekrana geldi. Haftanın 5 günü 5 ayrı gelinin kıyasıya rekabet ettiği yarışma programında gelinler, kayınvalidelere ve Zuhal Topal'a yemeklerini beğendirmek için mücadele veriyor. En fazla oyu alan gelin, haftanın son günü 15 bin TL'lik ödülün sahibi oluyor. 1 Haziran Pazartesi günü yayınlanmakta olan bölümde Serpil  Hanım yarıştı. Peki Serpi Hanım'ın menüsünde hangi yemekler vardı? Serpil Hanım, kayınvalidelerden ve Zuhal Topal'dan kaç puan aldı? İşte Zuhal Topal'la Sofrada 411. bölümü hakkında tüm merak edilenler...

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA 1 HAZİRAN MENÜSÜ

Serpil Hanım'ın menüsünde; brokoli çorbası, rende patatesli kıymalı sodalı börek, fırında yalancı kumpir, şakşuka, jülyen kremalı mantarlı antrikot, kremalı zerdeçallı makarna, gavurdağı salatası ve poksimetli muhallebili balkabağı tatlısı yer aldı.

Serpil Hanım, kayınvalidelerden 20, Zuhal Topal'dan ise 6 puan alarak toplamda 26 puana ulaştı.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA HAFTANIN FİNALİ

Hafta içi her gün Fox TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada adlı program, 22 Mayıs Cuma akşamı 410. bölümüyle ekrana geldi. Haftanın 5 günü 5 ayrı gelinin kıyasıya rekabet ettiği yarışma programında, gelinler kayınvalidelere ve Zuhal Topal'a yemeklerini beğendirmek için mücadele verdi. Yayınlanmakta olan bölümde, en fazla oyu alarak 15 bin TL'lik ödülün sahibi olan gelin belli oldu. Peki haftanın birincisi ve 15 bin TL'lik ödülün sahibi kim oldu?

Zuhal Topal'la Sofrada'da programının 18-22 Mayıs Haftası birincisi, 33 puanla final günü yarışmacısı Fersah Hanım oldu. Zuhal Topal, 8 puan kullanırken kayınvalideler ise 25 puan kullandılar.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA 21 MAYIS PUAN DURUMU

Hafta içi her gün Fox TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada adlı program, 21 Mayıs Perşembe günü 409. bölümüyle ekrana geldi. Haftanın 5 günü 5 ayrı gelinin kıyasıya rekabet ettiği yarışma programında gelinler, kayınvalidelere ve Zuhal Topal'a yemeklerini beğendirmek için mücadele veriyor. En fazla oyu alan gelin, haftanın son günü 15 bin TL'lik ödülün sahibi oluyor. 21 Mayıs Perşembe günü yayınlanmakta olan bölümde Esra  Hanım yarıştı. Peki Esra Hanım'ın menüsünde hangi yemekler vardı? Esra Hanım, kayınvalidelerden ve Zuhal Topal'dan kaç puan aldı? İşte Zuhal Topal'la Sofrada 409. bölümü hakkında tüm merak edilenler...

ESRA HANIM'IN MENÜSÜ

Esra Hanım'ın menüsünde; sütlü kereviz çorbası, patatesli börek, bulgurlu pazı sarma, tahinli tarator, ali nazik kebabı, yeşil mercimekli bulgur pilavı, çoban salata ve kıbrıs tatlısı yer aldı.

Esra Hanım kayınvalidelerden 16, Zuhal Topal'dan ise 6 puan alarak yarışmayı 22 puanla tamamladı.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA 20 MAYIS PUAN DURUMU

Hafta içi her gün Fox TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada adlı program, 20 Mayıs Çarşamba günü 408. bölümüyle ekrana geldi. Haftanın 5 günü 5 ayrı gelinin kıyasıya rekabet ettiği yarışma programında gelinler, kayınvalidelere ve Zuhal Topal'a yemeklerini beğendirmek için mücadele veriyor. En fazla oyu alan gelin, haftanın son günü 15 bin TL'lik ödülün sahibi oluyor. 20 Mayıs Çarşamba günü yayınlanmakta olan bölümde Fatoş Hanım yarıştı. Peki Fatoş Hanım'ın menüsünde hangi yemekler vardı? Fatoş Hanım, kayınvalidelerden ve Zuhal Topal'dan kaç puan aldı? İşte Zuhal Topal'la Sofrada 408. bölümü hakkında tüm merak edilenler...

BERİVAN HANIM'IN MENÜSÜ

Berivan Hanım'ın menüsünde; şehriyeli tavuk çorbası, peynirli gül böreği, tel şehriyeli patates köftesi, mor lahana salatası, fırında patlıcan köfte, sebzeli bulgur pilavı, çoban salata ve güllaç yer aldı.

Berivan Hanım kayınvalidelerden 18, Zuhal Topal'dan ise 6 puan alarak toplamda 24 puana ulaştı.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA 19 MAYIS PUAN DURUMU

Hafta içi her gün Fox TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada adlı program,19 Mayıs Salı günü 407. bölümüyle ekrana geldi. Haftanın 5 günü 5 ayrı gelinin kıyasıya rekabet ettiği yarışma programında gelinler, kayınvalidelere ve Zuhal Topal'a yemeklerini beğendirmek için mücadele veriyor. En fazla oyu alan gelin, haftanın son günü 15 bin TL'lik ödülün sahibi oluyor. 19 Mayıs Salı günü yayınlanmakta olan bölümde Fatoş Hanım yarıştı. Peki Fatoş Hanım'ın menüsünde hangi yemekler vardı? Fatoş Hanım, kayınvalidelerden ve Zuhal Topal'dan kaç puan aldı? İşte Zuhal Topal'la Sofrada 407. bölümü hakkında tüm merak edilenler...

19 MAYIS FATOŞ HANIM'IN MENÜSÜ

Fatoş Hanım'ın menüsünde; etli bamya çorbası, rende patates böreği, mantar cips, şehriye salatası, fırında kuzu kaburga, iç pilav, kaşık salata ve kadayıflı muhallebi topları yer aldı.

Fatoş Hanım kayınvalidelerden 22, Zuhal Topal'dan ise 6 puan alarak toplamda 28 puana ulaştı.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA 18 MAYIS PUAN DURUMU

Hafta içi her gün Fox TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada adlı program,18 Mayıs Pazartesi günü 406. bölümüyle ekrana geldi. Haftanın 5 günü 5 ayrı gelinin kıyasıya rekabet ettiği yarışma programında gelinler, kayınvalidelere ve Zuhal Topal'a yemeklerini beğendirmek için mücadele veriyor. En fazla oyu alan gelin, haftanın son günü 15 bin TL'lik ödülün sahibi oluyor. 18 Mayıs Pazartesi günü yayınlanmakta olan bölümde Feride Hanım yarıştı. Peki Feride Hanım'ın menüsünde hangi yemekler vardı? Sevgi Hanım, kayınvalidelerden ve Zuhal Topal'dan kaç puan aldı? İşte Zuhal Topal'la Sofrada 406. bölümü hakkında tüm merak edilenler...

18 MAYIS BÜŞRA HANIM'IN MENÜSÜ

Pazartesi günü yarışan Büşra Hanım'ın menüsünde; karalahana çorbası, dereotlu yoğurt mezesi, gavurdağı salata, kuru patlıcan dolması, beşamel soslu tavuklu krep, fırın sütlaç, avcı kebabı ve meyhane pilavı yer aldı.

18 Mayıs Pazartesi günü yarışmacısı Büşra Hanım, kayınvalidelerden 13 puan, Zuhal Topal'dan ise 5 puan alarak 18 puan topladı.

 ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA 15 MAYIS HAFTANIN FİNALİ

Hafta içi her gün Fox TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada adlı program, 15 Mayıs Cuma akşamı 405. bölümüyle ekrana geldi. Haftanın 5 günü 5 ayrı gelinin kıyasıya rekabet ettiği yarışma programında, gelinler kayınvalidelere ve Zuhal Topal'a yemeklerini beğendirmek için mücadele verdi. Yayınlanmakta olan bölümde, en fazla oyu alarak 15 bin TL'lik ödülün sahibi olan gelin belli oldu. Peki Cuma akşamı yayınlanan menüde hangi yemekler vardı? Haftanın birincisi ve 15 bin TL'lik ödülün sahibi kim oldu?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında 15 bin TL'nin sahibi olan gelin Hanife Hanım oldu. Zuhal Topal'dan 8 puan alan Hanife Hanım, 33 puanla 15 bin TL'nin sahibi oldu.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA 14 MAYIS PUAN DURUMU

Hafta içi her gün Fox TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada adlı program,14 Mayıs Perşembe günü 404. bölümüyle ekrana geldi. Haftanın 5 günü 5 ayrı gelinin kıyasıya rekabet ettiği yarışma programında gelinler, kayınvalidelere ve Zuhal Topal'a yemeklerini beğendirmek için mücadele veriyor. En fazla oyu alan gelin, haftanın son günü 15 bin TL'lik ödülün sahibi oluyor. 14 Mayıs Perşembe günü yayınlanmakta olan bölümde Feride Hanım yarıştı. Peki Feride Hanım'ın menüsünde hangi yemekler vardı? Sevgi Hanım, kayınvalidelerden ve Zuhal Topal'dan kaç puan aldı? İşte Zuhal Topal'la Sofrada 404. bölümü hakkında tüm merak edilenler...

14 MAYIS FERİDE HANIM'IN MENÜSÜ

Feride Hanım'ın menüsünde; enginar çorbası, kıymalı mini pide, haydari, karnabahar graten, pazı sarması, kuzu incik, sebzeli bulgur pilavı, mevsim salatası, dondurma eşliğinde cevizli burma tatlı, ramazan pidesi yer aldı.

Feride Hanım, kayınvalidelerden 22, Zuhal Topal'dan ise 7 puan alarak toplamda 29 puana ulaştı.

13 MAYIS ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA PUAN DURUMU

Hafta içi her gün Fox TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada adlı program,13 Mayıs Çarşamba günü 403. bölümüyle ekrana geldi. Haftanın 5 günü 5 ayrı gelinin kıyasıya rekabet ettiği yarışma programında gelinler, kayınvalidelere ve Zuhal Topal'a yemeklerini beğendirmek için mücadele veriyor. En fazla oyu alan gelin, haftanın son günü 15 bin TL'lik ödülün sahibi oluyor. 13 Mayıs Çarşamba günü yayınlanmakta olan bölümde Sevgi Hanım yarıştı. Peki Sevgi Hanım'ın menüsünde hangi yemekler vardı? Sevgi Hanım, kayınvalidelerden ve Zuhal Topal'dan kaç puan aldı? İşte Zuhal Topal'la Sofrada 403. bölümü hakkında tüm merak edilenler...

13 MAYIS SEVGİ HANIM'IN MENÜSÜ

Sevgi Hanım'ın menüsünde; brokoli çorbası, mantar soslu bonfile, paçanga böreği, yeşil salata, kereviz salatası, fırında makarna, muhallebili kadayıf ve patates püresi yer aldı.

Sevgi Hanım kayınvalidelerden toplamda 21 puan aldı. Zuhal Topal'dan da 6 puan alan Sevgi Hanım, toplamda 27 puana ulaştı.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA 12 MAYIS PUAN DURUMU

Hafta içi her gün Fox TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada adlı program,12 Mayıs Salı günü 402. bölümüyle ekrana geldi. Haftanın 5 günü 5 ayrı gelinin kıyasıya rekabet ettiği yarışma programında gelinler, kayınvalidelere ve Zuhal Topal'a yemeklerini beğendirmek için mücadele veriyor. En fazla oyu alan gelin, haftanın son günü 15 bin TL'lik ödülün sahibi oluyor. 12 Mayıs Salı günü yayınlanmakta olan bölümde Hanife Hanım yarıştı. Peki Hanife Hanım'ın menüsünde hangi yemekler vardı? Ayşegül Hanım, kayınvalidelerden ve Zuhal Topal'dan kaç puan aldı? İşte Zuhal Topal'la Sofrada 402. bölümü hakkında tüm merak edilenler...

12 MAYIS SALI HANİFE HANIM'IN MENÜSÜ

Hanife Hanım'ın menüsünde; közlenmiş mozarella peynirli domates çorbası, avcı böreği, peynirli kızarmış biber dolması, fasulye turşusu, lahana sarması, fırında garnitürlü fileminyon, tereyağlı patates püresi, şeker pancarı salatası ve fındıklı şekerpare yer aldı.

Hanife Hanım, Zuhal Topal'dan 8 puan alırken kayınvalidelerden de toplamda 25 puan alarak 33 puana ulaştı.

11 MAYIS PAZARTESİ ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA PUAN DURUMU

Hafta içi her gün Fox TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada adlı program,11 Mayıs Pazartesi günü 401. bölümüyle ekrana geldi. Haftanın 5 günü 5 ayrı gelinin kıyasıya rekabet ettiği yarışma programında gelinler, kayınvalidelere ve Zuhal Topal'a yemeklerini beğendirmek için mücadele veriyor. En fazla oyu alan gelin, haftanın son günü 15 bin TL'lik ödülün sahibi oluyor. 11 Mayıs Pazartesi günü yayınlanmakta olan bölümde Ayşegül Hanım yarıştı. Peki Ayşegül Hanım'ın menüsünde hangi yemekler vardı? Ayşegül Hanım, kayınvalidelerden ve Zuhal Topal'dan kaç puan aldı? İşte Zuhal Topal'la Sofrada 401. bölümü hakkında tüm merak edilenler...

11 MAYIS PAZARTESİ AYŞEGÜL HANIM'IN MENÜSÜ

Ayşegül Hanım'ın menüsünde; kremalı mantar çorba, makarna salatası, çoban salata, sodalı peynirli börek, beyti kebabı, midye baklava, yaprak sarma ve meyhane pilavı bulundu.

Ayşegül Hanım, kayınvalidelerden 15 puan alırken Zuhal Topal'dan ise 5 puan alarak toplamda 20 puana ulaştı.

İFTAR MENÜSÜ HAZIRLIĞI

Zuhal Topal'la Sofrada programı, 11 Mayıs Pazartesi günü yayınlanmakta olan 401. bölümüyle yepyeni bir formata geçiyor. Haftanın 5 günü 5 ayrı gelinin yemeklerini beğendirip 15 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olmak için mücadele verdiği programda yemek yeme aşaması artık iftar saatinde olacak. Yarışmacıları tanıma ve yemek hazırlama süreçleri 16.00'da başlayacak ancak yemek yeme aşaması iftar saatine denk getirilecek. Ramazan dolayısıyla bu formata geçilen programda  bu haftadan itibaren gelinler iftar masası hazırlayacak..

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Hafta içi her gün Fox TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada adlı program, 8 Mayıs Cuma akşamı 400. bölümüyle ekrana geldi. Haftanın 5 günü 5 ayrı gelinin kıyasıya rekabet ettiği yarışma programında, gelinler kayınvalidelere ve Zuhal Topal'a yemeklerini beğendirmek için mücadele verdi. En fazla oyu alan gelin, haftanın son günü 15 bin TL'lik ödülün sahibi oldu. 8 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak bölümde, haftanın kazananı belli oldu. Peki bu akşamki menüde hangi yemekler vardı? Haftanın birincisi ve 15 bin TL'lik ödülün sahibi kim oldu?

8 MAYIS ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA İZEL HANIM'IN MENÜSÜ

İzel Hanım'ın menüsünde bugün; mantar çorbası, kıymalı garnitürlü börek, beşamel soslu karnabahar, kremalı peynirli tavuk sote, fesleğenli makarna, akdeniz salatası ve waffle bulundu.

Zuhal Topal'la Sofrada programının birincisi Sultan Hanım'ın gelini Derya Hanım oldu. Derya toplamda 38 puan aldı.

7 MAYIS ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA PUAN DURUMU

Hafta içi her gün Fox TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada adlı program, 7 Mayıs Perşembe günü 399. bölümüyle ekrana geldi. Haftanın 5 günü 5 ayrı gelinin kıyasıya rekabet ettiği yarışma programında, gelinler kayınvalidelere ve Zuhal Topal'a yemeklerini beğendirmek için mücadele verdi. En fazla oyu alan gelin, haftanın son günü 15 bin TL'lik ödülün sahibi oluyor. 7 Mayıs Perşembe günü yayınlanan bölümde Sultan Hanım'ın gelini Derya Hanım yarıştı. Peki Derya Hanım'ın menüsünde hangi yemekler vardı? Derya Hanım, kayınvalidelerden ve Zuhal Topal'dan kaç puan aldı? İşte Zuhal Topal'la Sofrada 399. bölümü hakkında tüm merak edilenler...

7 MAYIS ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA DERYA HANIM'IN MENÜSÜ

Derya Hanım'ın menüsünde; erişteli yeşil mercimek çorbası, kıymalı çarşaf böreği, sumak ekşili kuru dolma, elmalı cevizli kereviz salatası, acı soslu bonfile, nohutlu pirinç pilavı, semizotu salatası ve limonlu cheesecake bulundu.

7 MAYIS ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA PUAN DURUMU

7 Mayıs Perşembe günü yüksek puan alma mücadelesine giren Derya Hanım, Zuhal Topal ve kayınvalidelerin beğenisini kazanmayı başardı. Derya Hanım'ın kuru dolmasını çok beğenen Zuhal Topal, kayınvalidelerin üçünden gelen 7 puan ile Neval Hanım'dan gelen 6 puanı eleştirdi. Topal, masanın 7'nin üzerinde olduğu yorumunu yaptı. 

7 Mayıs Perşembe gününün puan tablosunda Derya Hanım kayınvalidelerden toplamda 29 puan alarak, bir önceki günün yarışmacısı olan Neval Hanım'ın gelinini geçti. Zuhal Topal ise Derya Hanım'a 9 puan verdi. Toplam puan 38 oldu.

ZUHAL TOPAL SOFRA'DA 408. BÖLÜM FRAGMAN:

Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu Onur Büyüktopçu oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu Onur Büyüktopçu oldu!
Nazlı Tolga kimdir? Ünlü spiker Nazlı Tolga 2. kez anne oluyor

İLİŞKİLİ HABER

Nazlı Tolga kimdir? Ünlü spiker Nazlı Tolga 2. kez anne oluyor

BİR YORUM YAPIN 2

Gülay İnan 3 yıl önce

Çok deviyesiz oldu bizi sinirlere bıraktı.Derhal yetkililer kaldırın bu şeyi yeter be yeter.

Toplam 1 beğeni

Aysel 3 yıl önce

Kesinlikle reytingler düşer zaten ev hanımları izliyo o saatte kendi yemeklerini yapıp sofra kurcaklar saati değişmesin

Toplam 1 beğeni