Gençliğim Eyvah dizisinin 5. bölüm fragmanı! Gençliğim Eyvah dizisinin konusu nedir?

ATV ekranlarında yayınlanan Gençliğim Eyvah 4. bölümüyle 6 Temmuz'da seyirci karşısına çıktı. Herkesin heyecanla beklediği Gençliğim Eyvah dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu aynı zamanda dizisinin başlama tarihi bugünkü yazımızda bulabilirsiniz. İşte, Gençliğim Eyvah 5. bölüm fragmanı

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Başrollerinde Levent Ülgen ve Cengiz Bozkurt'un yer alacağı Gençliğim Eyvah dizisi, yaz aylarında ekranlara geldi. Komedi türünde olacak Gençliğim Eyvah dizisi Atv ekranlarında yayınlanacağı bilgisi yer alıyor. Mayıs ayında İstanbul Beykoz Kundura Fabrikası’nda çekimleri başlamıştı.  6 Temmuz'da yayınlanan Gençliğim Eyvah son bölüm sonrası yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi.  Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, gibi isimlerin oyuncu kadrosunda bulunduğu Gençliğim Eyvah son bölümde heyecanlı anlar yaşandı. İşte, Gençliğim Eyvah 5. bölüm fragmanı:

GENÇLİĞİM EYVAH DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Gençliğim Eyvah dizisinde bir birlerini tanımadan ve kardeş olduklarını bilmeden aynı kıza aşık olan iki gencin hikayesi anlatılacak. 

GENÇLİĞİM EYVAH DİZİSİNİN OYUNCULARI

Gençliğim Eyvah dizisi oyuncu kadrosu; Levent Ülgen, Cengiz Bozkurt, Günay Karacaoğlu, Elif Doğan, Burak Tozkoparan, Beyti Engin, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Ekin Mert Daymaz ve Kemal Uçar.  

Özcan Deniz'in yeni dizisinin ismi değişti!

İLİŞKİLİ HABER

Özcan Deniz'in yeni dizisinin ismi değişti!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Reyhan altunbulak 3 yıl önce

Bahar Abla seni cok ama cok seviyorum seni sen gercekten cok güzel bir kadinsin ve yetenekli oyuncusun maşallah sen bir Elazığ güzelisin ve bu dünyanin en güzel Baharisin