Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı hayranlarına kötü haber! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 30. bölüm

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinin 30. bölüm fragmanı yayınlandı. Bir süredir diziden ayrılacağı konuşulan iki oyuncunun fragmanda vurulduğu görüldü. Peki, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölüm ne zaman, bugün var mı? İşte detaylar...

Yönetmenliğini Berat Özdoğan'ın üstlendiği, senaryosunu Serdar Özönalan ve Hasan Erimez'in kaleme aldığı TRT 1'in sevilen dizisi Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. İshak, Oruç, Hızır ve İlyas'ın tehlikelere göğüs gerip yükselerek denizlerin fatihi olmalarını ve Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi, perşembe akşamlarına damga vuruyor.

Her bölümü merakla beklenen dizinin 12 Mayıs Perşembe akşamı ekranlara gelecek olan 30. bölüm fragmanı yayınlandı. Söz konusu fragman; son dönemlerde sık sık ayrılık haberleriyle gündeme gelen dizinin izleyicilerini üzdü.

Fragmanda; İsabel ve Meryem karakterlerinin vurulduğu görüldü. Oruç Reis ve Hızır Reis ise sevdiklerinin başında gözyaşı döktü.

Bu sahne, İsabel karakterine hayat veren Pelin Akil ile Meryem karakterini canlandıran Cemre Gümeli'nin bir süredir diziden ayrılacağı yönünde çıkan iddiaları doğruladı.

BARBAROSLAR: AKDENİZ'İN KILICI OYUNCULARI KİMLERDİR?

Reyting rekoru kıran Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul karakterini onayan Engin Altan Düzyatan ve Sen Anlat Karadeniz dizisinde üstün başarı sergileyen Ulaş Tuna Astepe dizisin başrol oyuncularını oynayacak. Dizide ayrıca ünlü sanatçı Yetkin Dikinciler ve Payitaht Abdülhamid dizisinin Tahsin Paşa'sı Bahadır Yenişehirlioğlu da yer alacak. Bunun yanı sıra diziye Pelin Akil ve Yiğit Özşener dahil oldu.  Yapımcılığını Yusuf Esenkal'ın üstlendiği dizinin diğer oyuncuları genellikle sosyal medya hesabında duyuruyor. 

BARBAROSLAR: AKDENİZ'İN KILICI KONUSU NEDİR?

Osmanlı Devleti'nin unutulmaz imparatorluğuna imza atmayı sağlayan Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatını anlatacak. Kaptan-ı Derya lakabıyla bilinen Hayrettin Paşa, Akdeniz'de Osmanlı üstünlüğünü sağladı. Tüm kıyıları egemenlik altına almayı başaran Barbaros Hayretin Paşa'nın en büyük destekçisi kardeşi Oruç Reis oldu. Barbaros Hayrettin Paşa'nın asıl adı ise Hızır Reis'tir. Dizinin çekimleri için "Hysteria" projesinin  Mısırlı ödüllü yönetmeni Adel Adeeb, "Black Sails", "Vikingler" ve "Homeland" projelerinin görüntü yönetmeni Maher Maleh, Traian Aleksandrov ise Milenov ise dövüş koreografı olarak geldi.

Barbaroslar'ın hakimiyeti televizyonu salladı! O diziden final kararı...

İLİŞKİLİ HABER

Barbaroslar'ın hakimiyeti televizyonu salladı! O diziden final kararı...
Kaan Yıldırım'ın kas şovuna Salih Bademci'den çok konuşulacak tepki!

İLİŞKİLİ HABER

Kaan Yıldırım'ın kas şovuna Salih Bademci'den çok konuşulacak tepki!

BİR YORUM YAPIN 6

Serdar turkmenista 2 yıl önce

bu dizide engin abiyi cok cok bekleyors butin kardesler olup.sen warsin tarih canlaniyor..engin abi.

Toplam 3 beğeni

Mehmet 2 yıl önce

TRT Çocuk'ta yayınlanan çizgi film Barbaros'un usta isimler barındıran senaryosu harikaydı. Yalnız barboras hayrettin paşanın sakalları kızıldı. Bu yüzden ona Rum'lar barbaros ismini takmıştı. Aktörün sakalına bi kırmızı kına yakaydınız bari.

Toplam 3 beğeni

Serkan Ozkan 2 yıl önce

Film den soğutan 2 şey! 1. Setin görüntüleri. 2. Ne olacağının önceden söylenmesi..

Toplam 2 beğeni

Deli tahir 2 yıl önce

Tahir abi yeni dizin çıktığını duyunca çok mutlu oldum deli tahir abim benim seni çok seviyorum

Toplam 3 beğeni

Gel artık idol 3 yıl önce

Büyük bir merakla bekliyoruz. Engin beyi

Toplam 8 beğeni

Gülsenem 2 yıl önce

Ulaş abi seni büyük bi heyecan'la bekliyorum iyki varsın deli tahir

Toplam 4 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun