Bergen rolü için Gökçe Bahadır iddiası! Ünlü oyuncudan ilk açıklama

Yakın zamanda arabesk müziğin önemli seslerinden Bergen'in hayat hikayesini anlatacak olan bir filmle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Serenay Sarıkaya, çekim takviminin başka projeleriyle çakıştığını gerekçe göstererek filmden ayrıldığını açıklamıştı. Bunun üzerine Demet Evgar ve Gökçe Bahadır isimleri öne çıkmaya başlamıştı. Gökçe Bahadır'dan ilk açıklama geldi.

Yaklaşık 2 yıldır hazırlık süreci devam eden ve eski eşinin şiddeti sonucu hayatını kaybeden arabesk müziği sanatçısı Bergen'in hayat hikayesini anlatacak olan filmden hayranlarını üzen bir haber geldi. Ünlü oyuncu ve manken Serenay Sarıkaya'nın canlandırması beklenen Bergen rolünde büyük bir değişim yaşandı.

Sarıkaya sosyal medya hesabından yaptığı, 'Sevgili arkadaşlar; yaklaşık iki buçuk seneyi aşkın zamandır heyecanla hazırlandığım ve hayata geçmesini beklediğim Bergen'in hayatını konu alan film, defalarca kez pandemi ve farklı sebepler yüzünden ertelenmek zorunda kalmıştı.

Kısa bir süre önce tarafıma iletilmiş olan yeni çekim takvimi, önceden belirli olan iş takvimimle çakıştığı için Bergen filminde olamayacağımızı yapımcılarımızla paylaşmıştım, sizlerle de paylaşmak istedim. Tüm Bergen filmi ailesine bu yolculuklarında başarılar dilerim.' açıklamasıyla projeyi bıraktığını duyurdu.

Yaşanan bu krizin ardından yeni isimlerle görüşülmeye başlandı. Filmin yapımcılarının görüştükleri ismin, son olarak Alev Alev dizisinde rol alan ve performanslarıyla sosyal medyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü tiyatrocu Demet Evgar olduğu belirtildi.

Önceki gün Etiler'de bir siteden çıkarken görüntülenen Sarıkaya, gazetecilerin Bergen projesini bırakmasına yönelik sorularına; 'Gerekli açıklamayı zaten yapmıştım.' demekle yetindi.

Tüm bu gelişmelerin ardından Bergen ismi için bir oyuncu daha ön plana çıkarıldı. İstanbul Nişantaşı'nda bulunan bir AVM'de görüntülenen Bahadır, kendisine iddiaların tam aksine herhangi bir teklif gelmediğini belirten Bahadır, 'Öyle bir teklif olmadı. Demet (Evgar) oldu diye biliyorum. Çok da güzel olmuş. Yolları açık olsun.' dedi.

Eski eş Halis Serbest: Bergen filminin çekimlerine müsaade etmeyeceğim

İLİŞKİLİ HABER

Eski eş Halis Serbest: Bergen filminin çekimlerine müsaade etmeyeceğim
25 yaşındaki rap yıldızı Post Malone dişlerine servet harcadı!

İLİŞKİLİ HABER

25 yaşındaki rap yıldızı Post Malone dişlerine servet harcadı!

BİR YORUM YAPIN 0